Magazin > Film & Glasba & TV
5584 ogledov

Med kandidati The Biggest Loser Slovenija že švigajo vroči pogledi

biggest loser Planet TV
Nekateri se želijo v šovu zaljubiti.

Tekmovalci so se že vselili v hišo in začeli izgubljati kilograme. Verjetno pa je najbolj zanimiv del vsakega šova ravno tisti, ko se med tekmovalci spletejo ljubezenske vezi. In tudi The Biggest Loser Slovenija pri tem ni nobena izjema. Kljub temu, da so tekmovalci v hiši šele kratek čas, so se med njimi že začeli dogajati zaljubljeni pogledi, pravijo na Planet TV. Eden izmed tekmovalcev je bil menda celo tako pogumen, da je tekmovalki svojo ljubezen izpovedal pred kamerami. Kako so bila njegova čustva sprejeta, bomo videli že zelo kmalu. Šov se začne 9. oktobra.

Nekaj tekmovalcev je pred vstopom v šov priznalo, da se želijo zaljubiti, med njimi so namreč tudi takšni, ki še nikoli niso bili v resnem ljubezenskem razmerju.

V avstralskem šovu padel rekord

Kot rečeno, se kilogrami že topijo, vprašanje pa je, ali bomo v Sloveniji postavili nov rekord. Leta 2014 je denimo v avstralskem šovu tekmovalec po prvem tednu izgubil rekordnih 15 kilogramov. Cameron, oče treh otrok, se je v šov prijavil, ko ga je njegov zdravnik soočil z grenko resnico. 34-letnemu Cameronu je zdravnik dejal, da morda ne bo dočakal več kot 52 let, če misli nadaljevati s takšnimi življenjskimi navadami in takrat se je odločil, da je čas za spremembo.

Cameron, poslovodja v lokalni trgovini, je v šov vstopil s 146,4 kilogrami.

Komentarjev 2
  • gardino 15:40 04.oktober 2017.

    Obvestilo o nizkih obrestnih kreditih in ponudbi za financiranje. Ali so vas zavrnile številne banke? Ali potrebujete financiranje za konsolidacijo vaših dolgov? Tu smo, da vam pomagamo, da bi našli ustrezno rešitev za vaše težave. Tako nudimo posojila zainteresiranim posameznikom ...prikaži več z nizkimi obrestnimi merami od 3% do 3,5%. WhatsApp: +330675086165 davidlarsonfinance@gmail.com davidlarsonfinance@gmail.com

  • Klementina8 11:07 04.oktober 2017.

    Kaj zdaj,a so prisli hujsat ali iskat partnerje??? Na nek nacin jih razumem,ker med normalnimi ljudmi tezje najdejo nekoga,potrebe pa itak da imajo iste,tako da se ti pujsi zamasceni med sabo bolje pocutijo.Ampak realno gledano,ce pride do cesa:saj ne bo ...prikaži več slo,ce so vsi tako zavaljeni,je treba najprej odmakniti gmote sala.sej drugace ne pride zraven.Ni sans.