Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Na Digital Dungeon gredo ...

V petek, 18. februarja, bodo Štirkino podzemlje stresali temačni dnb ritmi Mazte Žurnal24 main
V petek, 18. februarja, bodo Štirkino podzemlje stresali temačni dnb ritmi Mazteka, lomljene bombe pa bodo metali tudi Telekinesis, Hedon in Spade. Lomljenke se bodo udeležili ...

Nagrajenci so: Matej Vodnik, Jan Virant, Polona Artelj, Anže Vukašinović in Katarina Stupica.

Illegal kru leto 2011 odpira z biserom iz soseščine – k nam premierno prihaja Italijan Maztek, ki plove na vetru drum and bassa, dubstepa in breakbeata.
Maztek alias Matteo Cavo je do svoje polnoletnosti igral kitaro, pri 18-ih pa se je navdušil nad drum and bassom ter leta 2005 ustanovil založbo Subculture Records. Je eden tistih producentov, ki se z leti vse bolj prebijajo v ospredje. Sodeloval je z Optivom, Cause4Concern, Proktahom, BTK-jem ter številnimi drugimi.

Ob Mazteku bosta plesišče v K4 trgala domači zastavonoši drum and bass scene Telekinesis, za katera bo leto 2011 odlično leto. Na tujih založbah bo namreč izšlo kar nekaj njunih komadov – prvi za kompilacijo Bad Taste presents. Ob njiju illegalne gostiteljske zvoke predstavljata Hedon in Spade.

Na malem plesišču bo publiko z brejki zvočno razvajal DJ PlankTon, polovica tandema BeatMyth, ki je ondan še vrtel drum and bass v ILLEGAL kruju. Ob njem se bo predstavila ekipa Neurokrem, za kombinatoriko z dubstepom pa bodo poskrbeli Cookie in Erma iz Vibe Departmenta.

Prihodnosti in sedanjosti drum and bassa lahko prisluhnete v klubu K4 v petek, 18. februarja 2010. Vrata K4 se odprejo ob 23h!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.