Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Na Digitalno temnico gredo ...

Finale bo dan zmage za Illegal kru, ki v sezoni 2010/11 ob izvrstnih gostih uživa v sadovih lastnega znoja in spretnosti. Vi lahko uživate v reševanju kviza in se potegujete za eno izmed petih vstopnic.

Nagrajenci so Sebastian Logar, Jan Virant, Andrej Rubinič, Pia Zorman in Tomaž Lenart. Čestitamo!

Inside Info
alias Paul Bondy je Londončan, ki je od otroških let poslušal džunglo in hardcore na piratskih postajah. Pot je šla naprej preko DJ-janja in produkcije, ki jo je pod današnjim imenom začel s kolegom, zdaj pa že dolgo dela sam. Prvi izdani komad, ki je ujel pozornost DJ Hypa ter izšel na založbi Ganja-Tek, mu je odstrl vrata do številnih drugih izdaj. Prvo resno bombo Skyhook pa je izdal na Breed 12 Inches – tako kot naša Telekinesis.

Še pomembneje od nabora založb pa je, da so njegovi komadi pošteno naložene techstepperske klepalice, katerih kovačija je v zmernem razmahu ter pretkana z domiselnimi poživitvami – takšnimi, da jih DJ-ji radi vrtijo, publika pa pleše.

Ob Inside Infu v zaključnem predpoletnem zvočnem srečanju sodelujejo še Telekinesis, vračajoči se Tsunami ter Hedon in Spade. Mali floor bo tokrat posvečen častnim borcem in dolgoletnim partnerjem ekipe Illegal, v postavi Lekke, PlankTon in J.ssr.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.