Magazin > Film & Glasba & TV
142 ogledov

Na snemanju Usodnega vina nekaj težav

usodno vino Žurnal24 main
Na POP TV si bomo lahko kmalu ogledali novo slovensko serijo Usodno vino, kjer pa med snemanjem ni šlo vse po maslu.

Na snemanju nove slovenske serije Usodno vino, ki si jo bomo lahko ogledali na POP TV, so med snemanjem imeli tudi nekaj težav. Kdo jim je nagajal, da so morali snemanje ustaviti?

"V seriji je kar nekaj čustvenih prizorov, tudi takih z jokanjem, ki so za igralce največkrat zelo zahtevni. Enega teh smo snemali v vinogradu, ko opiti Martin pride do Nine, da ji pove, da ne more brez nje. Zamislite si naslednjo situacijo: sonce zahaja, zelo nizko je. Svetloba je popolna, a kmalu ne bo več. Čista tišina, še črički so utihnili. Martin se izpoveduje. Napetost narašča. Inji pritečejo solze. Ali se bosta poljubila? ... In potem naenkrat mimo pripelje traktor. Tako je glasen, da moramo snemanje ustaviti. Pa so šle solze. Vse še enkrat, si rečem in upam, da bosta igralca spet odlična. Na srečo je bilo še bolje kot prvič,“ je za Žurnal24 povedal režiser serije Nejc Levstik.

Usodno vino si bomo lahko premierno ogledali na POP TV že v sredo 2. septembra.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 10:29 24.avgust 2015.

    Uf, to pa je udarna novica za prvo stran. Upam, da bo ta status obdržala vsaj do večera in jo bo videlo veliko veliko zvestih bralcev vašega portala. Neverjetno, skoraj usodno. Srečna Slovenija, da se v njej ne zgodi nič pomembnekšega!