Magazin > Film & Glasba & TV
2911 ogledov

Na TV ekrane prihaja nova oddaja z našimi legendarnimi glasbeniki

Moja pesem, tvoj glas TV3
TV3 pripravil nov šov ...

13. novembra ob 21.15 na TV3 prihaja prva oddaja Moja pesem, tvoj glas, ki bo zagotovo pritegnila gledalce pred ekrane, saj gre za zanimivo, zabavno, veselo in pozitivno oddajo, ki je kot nalašč, da prežene slabo voljo zaradi situacije okoli nas.

V prvi sezoni te izjemno zabavne glasbeno-razvedrilne oddaje, ki jo vodi Ingrid Ulaga, bo sodelovalo šest izvrstnih domačih vokalistov iz različnih glasbenih žanrov: Irena Vrčkovnik, Eva Hren, Mirna Reynolds, Božidar Wolfand Wolf, Reno - Kingston in Rudi Gas. Še pred odhodom na izvrstni glamping resort Kolpa, kjer so posneli vse oddaje, so si pevci morali izbrati od vsakega po eno skladbo in jo predelati po svojem okusu. V vsaki oddaji bodo tako vsi peli pesmi od enega, vendar bodo uspešnice, ki ste jih bili vajeni slišati v izvirniku, zdaj povsem drugačne. Včasih celo še boljše, vsekakor pa bolj zabavne ali ganljive, kot so bile ob izvirnem snemanju.

Oddaje se bodo začele z reportažo iz Bele krajine, kjer so bili nastanjeni pevci. Kamera jih je namreč snemala že čez dan, ko so imeli čas za druženje in zabavo. Tako boste lahko videli, kako so bili nastanjeni v kočah, kakšen zajtrk so dobili, kdo je skrbel za rekreacijo in kako so prepevali pesmi, s katerimi so se zvečer predstavili v oddaji, pa tudi večglasno petje domačih in tujih hitov, ko so se družili in zabavali.

Med sodelujočimi pevci so se nekateri poznali bolje, drugi slabše, Wolfa pa recimo sploh nihče ni osebno poznal prej. Ampak v tednu dni druženja in skupnega bivanja ob Kolpi so se spletla trdna prijateljstva, kar se tudi čuti v vsaki od oddaj. Čeprav so se že na prvem snemanju dobro zabavali, se je hitro izkazalo, da so oddaje iz snemanja v snemanje bolj divje, pestre in predvsem nabite s čustvi, saj niti huronskega smeha niti solz nikoli ni manjkalo ...
 

Komentarjev 2
  • Alojz Kokot 15:29 28.oktober 2020.

    od kdaj je Mirna Reynolds izvrstna vokalistka?

  • Alojz Kokot 15:29 28.oktober 2020.

    šest izvrstnih domačih vokalistov iz različnih glasbenih žanrov: Irena Vrčkovnik, Eva Hren, Mirna Reynolds, Božidar Wolfand Wolf, Reno - Kingston in Rudi Gas. Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/film-glasba-tv/na-tv-ekrane-prihaja-nova-oddaja-z-nasimi-legendarnimi-glasbeniki-355782 - www.zurnal24.si od kdaj je Mirna Reynolds izvrstna vokalistka?

Sorodne novice