Magazin > Film & Glasba & TV
23907 ogledov

Naš pevec iz izolacije: Če bo postala drugemu žena, bom srečen

luka basi
1/4
"Prava ljubezen je brezpogojna.“

Lomilec ženskih src, Luka Basi, je izdal malo drugačno ljubezensko pesem z naslovom Kad postaneš drugome žena. Skladba govori o ljubezni moškega do ženske, ki ne usahne niti takrat, ko ga ona zapusti. 

"Pesem ima zanimivo, malo drugačno zgodbo, o tisti brezpogojni ljubezni. Ko reče moški, da če se tista, ki jo ljubi, poroči z nekom drugim, bo srečen zanjo. Vsakič, ko preberem ali zapojem ta del pesmi, me zmrazi... A prava ljubezen, brezpogojna, je to, da dovoliš drugemu biti srečen. Ljudje so vsebino in sporočilo sprejeli odlično," je za Žurnal24 izjavil Luka Basi, ki sicer o svojem intimnem in zasebnem življenju ter o družini s sedmo silo ne govori, saj, kot pravi sam, tam napolni baterije, ker je to svet, odmaknjen od vsega. 

Pevec se je dotaknil tudi trenutnih izrednih razmer, ki bi tudi njemu skoraj prekrižale načrte. "Za las smo prehiteli ukrepe in koronavirus. Zadnji dan, pred uveljavitvijo ukrepov, smo uspeli posneti še zadnje kadre videospota. Mnogi glasbeni kolegi prestavljajo izide svojih pesmi, jaz sem se odločil, da pa je morda čas, da ob vseh novicah, ki jih poslušamo, vseeno podelim s svojimi poslušalci novo pesem, ki sem jo hranil kar leto dni, preden sem se odločil, da je pravi čas."

Komentarjev 1