Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Navalite na cvetoči smeh

Ob smeh vas bo spravljal tudi Boštjan Gorenc - Pižama. (Foto: Katja Kodba/Medias Žurnal24 main
Začetek tedna je, zato navalite na smeh. Ponedeljek je čas za stand up, tokrat tak, ki prinaša Naval smeha. Nocoj ob 20.30 v ljubljanski Cvetličarni.

Stand up iz Cvetke gre zopet v živo na Val 202. Najboljše šale ponedeljkovega programa bo Val 202 v živo prenašal neposredno iz Cvetličarne.

Za radijske poslušalce je pričaranje pravega vzdušja stand up komedije še kako pomembno, zato je Naval smeha gotova naložba v odličen in smeha poln večer. Poleg sproščanja v svežem materialu najboljših komikov, bosta za humorne glasbene vložke tudi tokrat poskrbela še Juš Milčinski in Goran Završnik.

Za smeh bodo v radijskem delu poskrbeli tudi Boštjan GorencPižama (povezovalec radijskega dela), Tin Vodopivec, Janez Trontelj, Mladen Pahović, Goran Završnik (glasbeni opremljevalec radijskega dela), Juš Milčinski (dežurni vokalni interpret), gostitelj večera pa bo Andrej TežakTešky.

Cena vstopncie je 9 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.