Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Neizprosnost ji je všeč

Jessica Biel na premieri filma A-ekipa v Berlinu, k nam film prihaja 12. avgusta Žurnal24 main
Jessica Biel te dni prihaja v naše kinematografe kot neizprosna Charissa Sosa v akcijski komediji A-ekipa.

Kako se je ljubko dekle, kot ste vi, znašlo v takšnem projektu alfa samcev?
Joe Carnahan
je odgovor. Skupaj naj bi snemala drug film, ki pa ni bil končan. Tako me je poklical in povedal za ta film, za katerega je imel odlično idejo o močnem in neodvisnem ženskem značaju. Nisem si povsem predstavljala, kako bo, a sem mu zaupala.

Verjetno je težko najti ravnovesje v Carissini ženskosti in fizični moči, ki jo potrebuje za kljubovanje fantom iz A-ekipe?
Res je, to je najtežji del vsake takšne ženske vloge. Zelo lahko je biti supermočno dekle ali dekle, ki ji nič ne verjameš. Njeno ženstvenost smo poskušali poudariti z garderobo, hkrati pa smo imeli neverjetne treninge. Gre za žensko, ki je bila vse življenje med vojaki, a ne nosi le stroge fige in je rada naličena, saj je še vedno ženska. Dobro je najti mejo med obema kvalitetama, jima dodati zelo težaven značaj in odličen smisel za humor. Upam, da nam je uspelo.

Kako neusmiljena je Sosa v preganjanju ekipe?
Zelo. Izjemno se zavzame za svoje delo in na žalost fante pozna. Ne želi si jih loviti, a to je njena služba in mora jih ujeti, sicer bo prelomila obljube, ki ji veliko pomenijo. Zato je popolnoma neusmiljena. Ne skrbi je, da bo morda v zapor poslala ljudi, ki jih pozna, in to se mi zdi pri njej odlično. Gre le za posel, si verjetno misli.

Moški si verjetno mislijo svoje.
Ni pošteno, kajne? Moški lahko reče, da gre le za posel, če to stori ženska, pa ni najbolje!

Kakšne so razlike in kakšne podobnosti med filmom in televizijsko serijo? Ne vem, ker nikoli nisem videla serije. Prav zares! Nisem si ogledala niti ene epizode. Dokler film ne bo predvajan v kinematografih, si serije ne želim videti. Potem si bom verjetno ogledala kakšen star del. Nisem si želela, da karkoli vpliva na moje mnenje o vlogi. A sem slišala, in s tem ne želim nikogar užaliti, da je bila serija nekoliko osladna. Film nikakor ni tak, mi imamo humor s soljo, domiselne dialoge in dogajajo se noro smešne stvari. Hkrati pa ima veliko čustvenih situacij, sploh med fanti.

Jessica Biel, A-ekipa | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Soigralca Liam Neeson in Bradley Cooper sta za režiserja Joa Carnahana dejala, da je peti člen A-ekipe. Je res tako?
Ja, resnično je tako. Ima tako dobro energijo in neverjeten navdih. A če bi bil on med četverico, ga bi preprosto moral imeti rad. Ima prav posebno energijo, kakršno imajo otroci. Rad ima svojo službo in rad je fantek.

V akcijah ste že igrali, a zdi se, da je ta film v kaskaderskem pogledu še posebej divji. Je bilo v kakšnem trenutku še posebej nevarno?
Vsak od nas je dobil nekaj modric in prask. A sama nisem imela toliko fizičnih naporov, vse je bilo bolj na fantih. To je njihov film, vsaj glede kaskaderstva. Jaz veliko tečem, se vozim za moškimi, streljam s pištolo. Nič kaj tako težkega, kot sem delala prej.

Kako se medijem, ki sicer budno spremljajo vaše zasebno življenje, predstavljate kot igralka?
Dobro vprašanje. O, moj bog, kako zanimivo vprašanje. Česa takšnega me še nihče ni vprašal. Mislim, da se hočem predstaviti kot profesionalna, zabavna in kot nekdo, ki mu ni vseeno za svoje delo, kar mi resnično ni. Nisem si nadela lažnega obraza. To si tudi želim, da si ljudje mislijo o meni.

A vseeno, verjetno ni lahko živeti kot v akvariju?
Ne moreš si pomagati, a zelo je osebno, ko ljudje govorijo o tebi in tvojih filmih. Večino časa mi je zato resnično vseeno. Ne bi si dopustila, da bi mi kritike in govorice uničile življenje. Ne moreš ves čas govoriti, da to ni res, da so me prizadeli, se spraševati, zakaj si tako mislijo … Ne smeš niti razmišljati in skrbeti, saj nikoli ne moreš zadovoljiti vseh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.