Magazin > Film & Glasba & TV
575 ogledov

Nika Zorjan: Treba se je postaviti zase

Nika Zorjan Promo
Prerojena Nika Zorjan.

Po šestmesečni glasbeni pavzi zaradi težav z glasilkami se Nika Zorjan vrača na radijske postaje z novim singlom "Rojena, da mi je lepo". Pesem, ki odraža moč, samozavest in odločnost je odraz Nikinega pogleda na življenje, polno nepredvidljivih trenutkov.

"Skladba 'Rojena, da mi je lepo' je zame zelo osebna. Govori o tem, kako se je treba postaviti zase, ceniti in učiti iz napak. Življenje nas marsikdaj preseneti, a pomembno je vedeti, da smo tu, da živimo polno in srečno," pravi pevka, ki je za skladbo že posnela videospot.

Kljub vsej resnosti tematike pa se je med snemanjem videospota na Cipru zgodil pravi komični preobrat. Medtem ko je Nika snemala kadre ob obali, so simpatični lemurji, ki so se znašli v bližini, ukradli vso pozornost in dobesedno "napadli" režiserja s kamero. Kljub nepričakovani prekinitvi in nekoliko prestrašeni ekipi je snemanje potekalo naprej, a ta dogodek bo zagotovo za vedno ostal v spominu vsem vpletenim.

"Nisem pričakovala, da bomo imeli na snemanju dodatne 'igralce'. Lemurji so bili pravo presenečenje!" se dogodku danes smeje Nika.

Komentarjev 1
  • Pierre 12:44 11.oktober 2023.

    Vredno ogleda zaradi lemurčkov!!