Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

"Nisem imel pravih možnosti za uspeh"

Chorchyp Nina Valant
Denis Chorchyp je pred kratkim posnel videospot za pesem V tem življenju, v kateri iskreno govori o svojih vzponih in padcih.

Chorchyp se je v pesmi razgovoril o otroštvu, ki ni bilo najbolj rožnato, pa tudi o vseh lepih stvareh in zmagah, ki jih je doživel. To mirno pesem je profesionalni borec in raper posnel, ker želi ljudem pokazati še svojo nežno plat, saj jih še vedno veliko napačno misli, da je vse, kar dela v življenju, le pretepanje. "Veliko ljudi si borilne veščine še vedno predstavlja kot pretep na ulici, kar pa je daleč od tega, to je šport, enako kot smučanje ali košarka. In to je moj način življenja, saj sem pri vseh stvareh v življenju tako bojevit, le na cesti na srečo ne," pojasnjuje.

Ni mu žal za kredit

Za nas pa je ob izidu videospota še bolj natačno spregovoril o vzponih in padcih, ki so zaznamovali njegovo življenje. "Ko razmišljam o svojih padcih in vzponih, jim imam v glavi veliko, tako kot verjetno vsak izmed nas. Ker pa je šport moja prva ljubezen, mi na misel najprej pride prva tekma in s tem tudi prvi poraz na WFC-ju, ki verjetno ni bil tako fizično, kot pa psihično boleč, saj sem tudi sam od sebe pričakoval preveč. Že čez nekaj mesecev pa se je zgodil velik vzpon in tudi prva zmaga, in to kar z nokavtom, po manj kot minuti tekme. Takrat sem za trenutek kar poletel," pravi raper in dodaja: "Sicer pa tekom celega življenja nisem imel pravih možnosti za uspeh, tako v glasbi kot tudi v športu. V naših krajih ni bilo pravih telovadnic, kjer bi lahko treniral, ni bilo trenerjev, pa sem treniral sam in hodil daleč na treninge oziroma priprave. V glasbi je bilo enako, nismo imeli možnosti, da bi plačali najboljše studie in glasbene producente, pa smo se znašli po svoje in nastopali za prostovoljne prispevke. Da pa sem lahko uresničil svojo mladostno željo - izdati samostojni CD - pa sem vzel kredit, ki ga še danes odplačujem in ni mi žal. Tako vsaj vem, da sem do vsega, kar sem v življenju dosegel, prišel sam, s trdo voljo, vztrajnostjo in velikokrat tudi odrekanjem."

Njegov videospot za pesem V tem življenju si oglejte zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.