Magazin > Film & Glasba & TV
3227 ogledov

Njeni sotekmovalci opazili, kako vzdihuje ob seksi trenerju

Sabina, The Biggest Loser Planet TV
Ni se mogla zadržati.

Sabina, članica modre ekipe, je opazila, kako zelo je Emina očitno navdušena nad trenerjem Janom. Ko so trenirali, se je Jan posvetil vsakemu posebej, tudi Emini. A Sabina je opazila, da Emina ob Janu spušča prav posebne zvoke.

Emina, The Biggest Loser | Avtor: Planet TV Planet TV
Emina je svoje navdušenje nad Janom pokazala tako po treningu, kot tudi na tehtanju. "Ko ne gre več, ko mi Jan reče, da grizem … Potem zaprem oči in vidim svoj cilj. Vidim, kaj bom lahko imela vitka, česar ne morem imeti debela," je po treningu povedala tekmovalka, med tehtanjem pa, da mu je hvaležna za vso pomoč in da ji brez njega ne bi uspelo.

No, njeno navdušenost nad trenerjem pa je opazila tudi Sabina. "Kar se tiče Emine in Jana, bi rekla, da ima Emina neko svojo taktiko. Dokler Jana ni, ona diha normalno, ko pa na trening pride Jan, začne Emina neke čudne zvoke spuščati … Kakor da bi bila v postelji," je v solzah v izjavi povedala Sabina in dodala, da se ji zdi, da si Emina želi vso trenerjevo pozornost: "On se posveti vsem enako, tako dekletom kot fantom, ampak ona hoče še malo več."

Ta teden je šov The Biggest Loser zapustila najstarejša tekmovalka Majda iz rdeče skupine. Med njo in Alešem, ki sta med rdečimi izgubila najmanj kilogramov, je moral izbrati Robi (ki je v rdeči skupini izgubil največ kilogramov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice