Magazin > Film & Glasba & TV
83 ogledov

"Novi tekmovalci so softiči“

gostilna išče šefa voyo.si
Kuhar Jani Jugovic spremlja novo sezono šova Gostilna išče šefa. Zaupal nam je, kdo bo zmagal, in naredil primerjavo s prvo sezono.

Bine, Jani, gostilna | Avtor: Voyo Voyo

Potem ko je skoraj prišel v finalni izbor prejšnje sezone Gostilna išče šefa, zdaj pa ima uspešno svojo znamko, je Jani Jugovic naredil primerjavo s prejšnjo in sedanjo sezono, kjer iščejo najboljšega kuharskega mojstra.

"Trenutno po videnem lahko rečem, da smo bili mi bolj povezani, vsaj meni se tako zdi. Ne spomnim se, da bi kdorkoli od nas po tretjem tednu rekel, da bi rad šel domov. Novi tekmovalci se mi zdijo softiči (pomehkuženci, op. a.), po domače povedano. Ne vsi, ampak nekateri," je povedal in že napovedal zmagovalca. "Zmagal bo Tomaž, ker tako funkcionira Slovenija, moja favorita pa sta Iztok in Kaja."

Na vprašanje, ali so mu nove jedi všeč in ali bi pri njih kaj spremenil, pa odgovarja: "Nisem jih še poskusil. Po videnem pa lahko rečem, da je nadgradnja lanske sezone. Vsekakor je korak naprej, jedi so veliko težje kot lani, ene stvari so mi bolj všeč, nekatere pa so me razočarale."

Komentarjev 2
  • razumnik 11:39 15.november 2013.

    Jugović, kakšen razred več ti nebi škodoval

  • titty 09:54 15.november 2013.

    Daj Jani nehaj! Kako lahko nekdo, ki je obup od kuharja in človeka kritizira ostale in komentira "tako funkcionira Slovenija"? Res ogabno!