Magazin > Film & Glasba & TV
4826 ogledov

Novost v kvizu Milijonar

jure godler Planet TV
Kviz se na male zaslone vrača 3. januarja.

Legendarni kviz Milijonar se z novo sezono na Planet vrača že v ponedeljek, 3. januarja, ob 19.45. Voditelj Jure Godler bo peto sezono začel v velikem slogu in v prvih dneh novega leta v studiu gostil znane obraze, ki se bodo predstavili v posebnih dobrodelnih epizodah, na vroči stol pa bodo sedli v parih.

"Prve oddaje bodo dobrodelno obarvane in novost bo med drugim tudi to, da bodo nasproti mene sedeli tekmovalke in tekmovalci v parih. Pred zadnjim odgovorom se bodo lahko posvetovali, zato upam, da bo pravilnih odgovorov še več kot ponavadi. Lani smo z VIP oddajami zbrali lep znesek, ki je šel v dobrodelne namene po izbiri tekmovalcev," je povedal Jure Godler in dodal, da so oddaje z znanimi obrazi vedno posebne tudi zato, ker nudijo drugačen pogled na "vipovce": "Vidimo jih nepripravljene, v zadregi, včasih nas tudi iskreno nasmejijo, ko ne vedo kakšnega odgovora na preprosto vprašanje in v tem je tudi čar tega kviza."

Kviz Milijonar bo znanje tekmovalcev in tekmovalk, pa tudi gledalcev in gledalk, preverjal od ponedeljka do srede ob 19.45 na Planetu.

Komentarjev 1
  • Debra_Thompson 10:07 28.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦