Magazin > Film & Glasba & TV
222 ogledov

Novost v šovu Znan obraz ima svoj glas

znan obraz ima svoj glas POP-TV-2
Letos bodo imeli tekmovalci na voljo Jokerja.

V nedeljo, 6. marca, bo na POP TV na sporedu prva oddaja tretje sezone šova Znan obraz ima svoj glas. Tokrat se bodo v druge zvezdnike prelevili Ani Frece, Ines Erbus, Mišo Kontrec, Renata Mohorič, Samuel Lucas, Tilen Artač, Jana Šušteršič in Nejc Lombardo. Vsako nedeljo bo pred tekmovalci nov izziv, ki ga bodo morali v celoti osvojiti.  V oddaji ne bo izpadanj, ampak bo potekal sistem točkovanja, ki bo na koncu določil zmagovalca. Nagrada bo šla znova v dobrodelne namene – za Mlade upe.

Tretja sezona prinaša za tekmovalce in gledalce novost – Joker. Vsak od tekmovalcev bo imel enkrat v celi sezoni oddaje možnost, da izkoristi jokerja. To pomeni, da se naslednjič v lik z rulete ne preobrazi on, ampak njegov slavni prijatelj, ki zanj zbira tudi točke. Kdo bo ta slavni prijatelj, bo ostala skrivnost do nastopa in zabavno bo ugibati, kdo se skriva pod znanim obrazom na odru. Gledalci bodo med tednom dobili namige, ampak uganka bo rešena šele na odru oddaje Znan obraz ima svoj glas.

V koga se bodo prelevili v prvi oddaji?
Ani Frece bo Ceca. Renata Mohorič se bo prelevila v Stevena Tylerja. Ines se bo transformirala v Cher in Jana bo preizkusila glasilke kot Toni Braxton. In v katere čevlje bodo stopili fantje? Tilen Artač bo Zoran Predin, Mišo se bo prelevil v Krunoslava Kića Slabinca, Nejc bo Jon Bon Jovi in Samuel Bruno Mars.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.