Magazin > Film & Glasba & TV
9179 ogledov

Obtožbe: To so skrivnosti poptevejevega kmeta Damijana

Damijan Gjeršek Voyo
To je za naš medij povedal izpadli tekmovalec.

Damijan Gjeršek, glava družine mlinarjev, naj bi bil zelo seznanjen s kmetijo, na kateri poteka resničnostni šov Kmetija. Kot nam je zaupal Silvo, ki je šov predčasno zapustil prostovoljno, naj bi Damijan bil sosed posestva, kjer poteka resničnostni šov.

silvo korošec | Avtor: Pop TV Pop TV
To pa še ni vse! Damijan naj bi celo osebno poznal enega od dveh gospodarjev, ki tekmovalce nadzorujeta in jim dajeta naloge, poleg tega pa pozna lastnika živali, ki jih imajo tekmovalci na posestvu.

"Mislim, da sta favorita Damijan in Deja. Damijan je izredno deloven, ni pa mi všeč, da je sosed kmetije, da ga eden od gospodarjev pozna in da pozna lastnika živali. Se mi zdi, da je preveč vpleten v to, da je preveč domač in se mi ne zdi pošteno," je za naš medij v intervjuju povedal Silvo in dodal, da tega drugi tekmovalci na posestvu ne vedo, da mu je 43-letni Prekmurec to zaupal na samem.

Če je vse to res, smo vprašali predstavnico za odnose z javnostmi na POP TV. Ta nam je odgovorila: "Damijan res živi v bližini posestva Kmetije, a njegovo prebivališče nima nikakršne zveze s pravili Kmetije in opravljanjem naloge. Za vse tekmovalce veljajo enaka pravila in Damijan nima nobenih olajševalnih okoliščin."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice