Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Pio sostanovalci spravili v jok

pia voyo.si
Včeraj se je moral iz hiše Big Brother izseliti Žiga. Dan prej bi svoje kovčke verjetno najraje pospravila tudi Pia, ki je morala poslušati kritike na račun svojega stila in telesa.

Pia je namreč storila veliko napako in se po nasvet, kaj obleči za petkovo oddajo, obrnila na sostanovalce. Ti so takoj nabrusili svoje jezike, najglasnejši sta bili Tina in Darja, ki sta visokorasli Koprčanki kar naravnost povedali, da v seksi oblačili izgleda kot ku***.

Kar je še huje, o Pii sta se s Tiborjem, Ano in Tomažem občasno pogovarjali, kot da je ni v sobi ...

“Ne more biti seksi. Ker nima riti. Ker nima ženske postave. Ne moreš biti v takšnih oblačilih seksi, ker ceneno deluješ. Tako se zrihtaj, da boš “cart”,” je pametovala Darja, Tina pa je pripomnila: “Ona hoče biti izzivalna. Ona hoče imeti zize zunaj, zato jih je dala delat.”

Seveda je moral svoje povedati tudi Tomaž. Ta je izustil, da je Ana v krilu videti super, Pia pa kot “cenena cipa”, ker je “predolga”.

Pii je počil film: “Dovolj je vaših mnenj. Oblekla bom, kar bom hotela. Še 500-krat povejte, da imam moško postavo in da sem visoka,” se je razburila in zapustila sobo ter se zavlekla v stranišče.

Sicer pa se je moral včeraj izseliti Žiga, ki je bil nad odločitvijo gledalcev več kot šokiran.

Komentarjev 1