Magazin > Film & Glasba & TV
4844 ogledov

Planetovi strokovnjaki šokirani nad obnašanjem tega kandidata

poroka na prvi pogled, Sonja Javornik, Tim Strnad, Špela Gornik Planet TV
Za tekmovalci je druga večerja

jerneja ropas, poroka na prvi pogled, Kristijan Bogar | Avtor: Planet TV Planet TV
Tekmovalci šova Poroka na prvi pogled so se zbrali na drugi skupni večerji, na kateri je beseda tekla tudi o eni od nalog, ki so jo morali ta teden opraviti. Moški so morali po privlačnosti porazdeliti dame, dame pa gospode, sedaj pa je vse zanimalo, kako so se odrezali pri drugih.

Kristijan je pri Olgi pristal na drugem mestu. "Všeč mi je njegova moškost. Vsaj na zunanji pogled. Ne poznam te dobro," je razložila, Kristijan, ki je v svojem zakonu precej nezadovoljen, pa je pripomnil, da se bosta še spoznala in da ima danes čas za pogovor. Strokovnjaki šova so kar zastrigli z ušesi, a to tistega večera ni bila edina izjava, ki jih je presenetila. 

Proti koncu pogovora je bil na vrsti Kristijan, ki je, kot je že povedal, na prvo mesto postavil Saro. "Po svoji lepoti. Všeč mi je njen tip ženske. Na drugem mestu je bila Marjetka, ki mi deluje nedostopna. Rad bi jo spoznal, povabil na kavico," je povedal. 

Pri Sonji Javornik so se takoj prižgali alarmi. Dejala je, da nad takim odnosom ni navdušena. "Treba se bo pogovoriti," je najavila. "Seveda je tukaj tudi Jerneja tista, ki bi na to lahko opozorila in pokazala, da si želi ob sebi moža, ki bo njo videl na prvem mestu," je še dodala.

Kristijan, ki kar odkrito dvori drugim in je v kamero povedal, da ga Jerneja ne privlači, se bo moral očitno pripraviti na kakšno kritiko, ko se ga bodo na na naslednjem snidenju lotili strokovnjaki. 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:49 28.marec 2024.

    A to so kao strokovnjaki. Javornik ločenka, tip ki je zraven pa pri svojih letih še vedno samski.

  • Grof 09:10 28.marec 2024.

    Avstralci, nikakor se ne moramo primerjati z njimi, Slovenceljni, mentaliteta, kot noč in dan, socializem, 75 let norosti, in vseto je uničilo slovensko samozavest, Golob je samo sol na vse to

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:42 28.marec 2024.

    A to res kdo gleda