Magazin > Film & Glasba & TV
99 ogledov

POP TV ima gorskega zdravnika, Planet TV pa gorskega ...

gorski čuvaj
1/3
Žurnal24 main
V torek, 30. maja, na Planet TV prihaja nova zabavna in napeta serija Gorski čuvaj. Serija bo na sporedu od torka do petka ob 21. uri.

Pietro (Terence Hill) v seriji, ki ji je v originalu naslov Un passo dal cielo (Korak od nebes), je gozdar, varuh gozdov, ki s sabo nosi bolečo skrivnost. Vrhunski alpinist, ki je osvajal najtežje vrhove, dokler ni tragična nesreča zaznamovala njegovega življenja. S svojo bolečino se je umaknil v zavetje gora, da bi našel mir in ponovno odkril samega sebe.

PREBERITE ŠE: POP TV s svojo "žlahtno štorijo“

Pietro zna prisluhniti vetru in z njegovo pomočjo odkriva pasti, ki se skrivajo v gozdu, pa tudi pasti, ki jih nastavlja življenje. Njegovo kraljestvo so gozdovi ob vznožju Dolomitov, kjer se skriva mala vasica San Candido. Pietrovo poslanstvo je varovanje življenja in narave v tej prelepi deželi.
Pietrov vsakdan je pravo nasprotje tistega, ki ga živi Vincenzo (Enrico Ianniello), policist, ki je svojo kariero gradil v nepredvidljivem Neaplju, obkrožen z nevarnostmi velikega mesta, vajen delovanja pod krinko, v nenehnem lovu na okrutne prekupčevalce z mamili.  Vincenza premestijo v gorsko zakotje, kjer ga motijo mir, svež zrak in razrahljana pravila. Še posebej pa veterinarka Silvia (Gaia Berman Amaral), ki Vincenzu nenehno križa poti in se vtika v primere, ki jih obravnava.

Vincenzo preiskuje nenavadne, na trenutke celo bizarne primere. V spopadu dveh svetov pa se nauči prisluhniti tako Pietru in njegovi nenavadni filozofiji kot tudi svojemu srcu. Novi kraji ga povsem očarajo in njegovo življenje postavijo na glavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.