Magazin > Film & Glasba & TV
16285 ogledov

POP TV odgovarja na razburjenje gledalcev

Znan obraz ima svoj glas Voyo
S prvo oddajo zelo nezadovoljni.

Tako na Facebooku kot tudi na Twitterju se je pojavilo kar nekaj komentarjev na račun prve oddaje nove sezone poptevejeve priljubljene oddaje Znan obraz ima svoj glas. Gledalci so bili namreč razočarani, saj v zadnjih minutah oddaje niso videli priljubljene zvezdniške rulete.

Med zvezdniško ruleto, ki smo jo v prvih treh sezonah šova gledali na koncu oddaje, smo namreč izvedeli, v koga se bo določen pevec prelevil v naslednji oddaji.

Znan obraz ima svoj glas Magazin Razburjenje po prvi oddaji Znan obraz ima svoj glas

Na POP TV so nam pojasnili, zakaj so se odločili za spremembe. "Četrta sezona je prinesla nekaj novosti, predvsem takšnih, skozi katere se želimo čim bolj približati gledalcem,“ so sporočili iz komercialne televizije in dodali, da se bo zvezdniška ruleta zdaj vrtela na njihovi uradni spletni strani: "Tukaj bodo lahko gledalci in gledalke v vsakem trenutku izvedeli vse zanimivosti z odra in zakulisja ter obenem podoživeli najboljše tri nastope.“

Komentarjev 4
  • 3ddfd6b2e80cc1fc0eaa6af8b78a605921e2dd16 11:02 26.september 2017.

    Od internetnih ponudnikov so izcuzali še dodaten denar (posledično bodo ti od odjemalcev prej ali slej). Reklam pa nič manj.

  • Evropski Slovenec 09:13 26.september 2017.

    mike, se popolnoma strinjam. Pop tv se želi približati gledalcem??? S čim pa? S skoraj uro in 15 minut oglasov? Banda pop tv-jevska !!!!!!!!! Za tistih bogih 8 nastopov in kritiziranja mafijske žirije in malo intervjuja z Denisom Avdičem potrebujejo ...prikaži večjo 3 ure. Pa saj še ESC za skoraj 30 nastopov in televotingom ter predstavitvami držav traja uro dlje.

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:46 26.september 2017.

    To ni noben odgovor......

Sorodne novice