Magazin > Film & Glasba & TV
3376 ogledov

Poroka na 1. pogled: Tako jih je Matic pred strokovnjaki napel Katji

poroka na prvi pogled, katja steblovnik, matic korošec Planet TV
Matic je želel zapustiti eksperiment.

Na zadnji večerji parov šova Poroka na pri pogled je počilo med Maticem in Katjo, ki je celo izjavila, da se moža boji. Kaj o njenih obtožbah pravi Matic, si lahko preberete TUKAJ.

Vzdušje se tudi pred strokovnjaki ni izboljšalo. Matic je ženi zelo zameril, ko je izjavila, da se njene bradavičke ob pogledu nanj "obrnejo navznoter". Na ceremoniji si je zato dal duška. "Zdaj bom jaz tebi povedal eno stvar. Zapisal sem si jo, ker mi jo je težko povedati. Dobro me poslušaj. Jaz osebno si želim žensko, ki ne hodi v 'trojčke', ki bo samo moja, samo zame, ne mislim je deliti. Hočem žensko, ki bo imela - po tvojih besedah - bradavičke obrnjene navzven, ko me vidi in ne navznoter," je povedal in dodal, da si Katja ne zasluži niti tega, da sedi ob njej na kavču. Povedal je, da želi oditi, zato je tudi odkorakal. Tim Strnad ga je prepričal, da se je vrnil na kavč. Mladenič je priznal, da je Katja prizadela njegovo čast in dejal, da je zanju prepozno ter da je ne želi več spoznavati. Špela Gornik je povedala, da do Matica čuti empatijo, ker se čuti zavrnjenega v svoji biti. Dodala je še, da nobeden od njiju ni sposoben preseči svojih prvih nagonov. 

Katja je na njegov nastop povedala le, da se Matic predstavlja kot žrtev, njo pa želi očrniti. Ker je na tablico zapisala, da eksperimenta ne želi zapustiti, bosta morala skupaj zdržati vsaj še en teden ...

 

 

 

 

Komentarjev 2
  • Stane Adamič 13:43 14.maj 2024.

    Ta tip se med drugo in četro uro po noči gleda v ogledalo. Narcisoiden tip do amena.

  • Pierre 08:54 14.maj 2024.

    Važno je da je lulek obrnjen navzven.