Magazin > Film & Glasba & TV
24355 ogledov

Poroka na prvi pogled: Z njim je bila Olga 22 let poročena!

poroka na prvi pogled, olga zupan, bogdan Planet TV
Olgo je v šovu obiskal bivši mož.

V šovu Poroka na prvi pogled se je zgodilo zanimivo srečanje. Olgo sta namreč obiskala hči Tjaša in njen bivši mož in oče njenih otrok Bogdan, za katerega pravi, da je njen najboljši prijatelj. Poročena sta bila 22 let.

Tjaša je takoj opazila, da je med njeno mamo in očimom napeto. Na zadnjem snidenju je namreč med Miho in Olgo počilo, ker je lepotica odpovedala skupne načrte. Bolj sproščeno je bilo med Bogdanom in Miho. Olginega bivšega, ki že 30 let živi v Rusiji, je med drugim zanimalo, kje ima Miha korenine in ali živi z mamo. Ali je želel novega moža svoje bivše s tem vprašanjem zbosti, ve le on ... Miha je mirno odgovoril, da živi sam. Bogdana je označil za odprtega človeka, ki je veliko potoval, je razgledan, nasmejan, preprost in zabaven. "Kot jaz," je dodal.

Tudi Bogdan je opazil, da je ozračje v stanovanju napeto. Mladoporočenca je zato vprašal, kako je v zakonu. "Hudo," je odgovorila Olga. "Vem," je dejal Bogdan, Miha pa je pripomnil, da je bil z Olgo poročen, zato verjetno res ve, kako je. 

"Dobro poznam Bogdana, vem, kako otipava ljudi. Njegov pristop do moških je tak, da daje človeku na začetku občutek, da je sprejet, da se lahko sprosti, potem pa se začne akcija ... prava vprašanja in testiranje," je povedala Olga. Kako je Bogdan testiral Miho, bomo videli drug teden. 

Komentarjev 3
  • Ender3 13:45 16.maj 2024.

    A ne sodi ta novica v rumeni tisk?..Hebeno je, kaj vse nam prodajajo razni avtorji..

  • Avatar lopov
    lopov 10:54 16.maj 2024.

    vse jebače še povabit v šov... svetovalci poroke sami samski pa dajajo nasvete drugim..

  • Grof 10:47 16.maj 2024.

    Olga, mož 30 let živi v Rusiji, nakladanje, tvojemu pršutu med nogami je že zdavnaj potekel rok užitnosti, zato ne seri klamf in ne delaj sramote svojima ortokoma, Miha, dobro si odglumil osvajalca v šovu