Magazin > Film & Glasba & TV
19317 ogledov

(Pre)vroče? Jan Plestenjak je že vedel, zakaj je najel to našo starleto!

jan plestenjak Bruno Sedevčič
Jan Plestenjak je predstavil video za svojo novo pesem Roke stran.

Jan Plestenjak, najbolj uspešen slovenski glasbenik zadnjih let, ki po izidu 14. studijskega albuma »Za vedno« polni koncertne dvorane po Sloveniji, v zgodnji pomladi predstavlja novo plesno uspešnico ‘Roke stran'.

jan plestenjak | Avtor: Bruno Sedevčič Bruno Sedevčič


O novi skladbi je Jan Plestenjak povedal: "Včasih se prepustiš trenutku, čeprav že vnaprej veš, da ni najbolj pametno … Ampak paše." ‘Roke stran’ je dobila tudi video podobo, v kateri Jan Plestenjak nastopi kot pripovedovalec, nastala pa je pod režisersko taktirko Perice Raija.

Anja Jenko Magazin Naša znana starleta: "Že dolgo časa nisem ... sploh pa z moškim"

anja jenko | Avtor: Youtube Youtube


Video so snemali dva dni, pripoveduje pa zgodbo, v kateri se prepletata hrepenenje in zabava. Prvi dan so snemali nepozabno zabavo na plesišču, drugi dan pa kadre v hotelu z Anjo Jenko v glavni ženski vlogi. "Zgodba govori o trenutku, ki lahko predrami dnevno rutino, če se mu prepustiš," je o videu povedal Perica in nadaljeval: "Anjo Jenko smo k sodelovanju povabili zaradi njene sproščenosti in profesionalnosti. Nad končnim izdelkom sem navdušen, tako da sem še bolj prepričan, da smo izbrali pravo osebo za vlogo zapeljivke."

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.