Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Prihaja punkerski šov z U. K. Subs

Žurnal24 main
Legendarna britanska punk skupina bo 15. februarja nastopila v Gala hali na Metelkovi.

Punk Rock Show so redni mesečni dogodki v Gala hali, na katerih se na odru družijo slovenski punk rock bendi – 15. februarja pa bodo program popestrili z legendarno skupino iz tujine; prihajajo namreč britanski punkerji U. K. Subs. Za vstopnice v predprodaji boste odšteli 11 evrov, na dan koncerta pa 14.

U. K. Subs so svojo glasbeno pot začeli že daljnega leta 1976 – na sceni so torej že skoraj 37 let. Bili so del originalnega punkerskega gibanja v Veliki Britaniji, ki je nato preplavilo ves svet. Frontman skupine Charlie Harper (68) je bil pred tem r'n'b-pevec, vsakdanji kruh pa si je služil s striženjem las. Ja, prav ste prebrali – badboy punkrocka Harper je bil nekoč frizer. U. K. Subs na leto odigrajo od 150 do 200 koncertov, Harper pa je še edini originalni član v zasedbi, ki je do zdaj zamenjala 21 kitaristov, 19 basistov in 34 bobnarjev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.