Magazin > Film & Glasba & TV
9520 ogledov

Razkrili, kaj bosta počeli Lili Žagar in Katja Tratnik

Lili Žagar Planet TV
Jesenski popoldnevi bodo na Planet TV odeti v sveže barve. V informativnem programu pripravljajo novo magazinsko oddajo Dan, v kateri bodo iskali rešitve za številne izzive, ki jih pred nas postavi en sam dan.

Katja Tratnik | Avtor: Planet TV Planet TV
Oddajo bosta vodili Lili Žagar in Katja Tratnik.

"V novi magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost; od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih.  Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj.  Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan," napoveduje Planet TV.

"Veselim se najinega novega izziva. Zdi se mi, da sva si z Lili po energiji kar podobni in računam na precej smeha ... Sicer pa komaj čakam, da se gledalcem predstavimo tudi z živo sliko," pa je o oddaji povedala Katja, Lili pa pravi: "Stojim pred novim izzivom, zaradi katerega sem po dolgem času spet prijetno vznemirjena. Neučakano se veselim nove oddaje, predvsem pa novega formata, ki bo povsem drugačen od tega, kar sem delala na televiziji do zdaj. Veselim se tudi dela z izkušeno in predano ekipo, v kateri so tudi ljudje, s katerimi sem pred leti začenjala svojo televizijsko pot."

Oddaja Dan. bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 17. uri.

Komentarjev 3
  • porko2 21:16 18.avgust 2017.

    Kaj ima zdaj časopis s televizijo? Še en DEBIL!

  • ginko 17:27 18.avgust 2017.

    porko2 - Sigurno si plačan za pljuvanje od dosedanje konkurence. Tudi ti ni treba pljuvati v časopis!

  • porko2 15:16 18.avgust 2017.

    Prvič: Kdo sploh gleda Planet TV? Drugo: Lili in vsi ostali voditelji bi se lahko naučili slovenščine, in bi nehali že enkrat govoriti v LJUBLJANŠČINI. Upam, da je Lili v tem času bila pri logopedu. Da ne bo spet vso kamero popljuvala.