Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Regina ni več med rezervami

(Foto: Borut Cvetko/Mediaspeed.net) Žurnal24 main
Strokovna komisija Slovenske popevke se je že pred enim mesecem odločila, kateri izvajalci se bodo letos potegovali za zmago, zdaj pa sporočajo, da pevka Regina ni več med rezervami.

Strokovna komisija je v dveh krogih sprva izbrala devet skladb, ki se bodo predstavile na letošnji Slovenski popevki. Ob tem pa so k sodelovanju povabili še tri izvajalce, s katerimi bi zapolnili manjkajoči nabor skladb (10., 11. in 12. skladbo), ki se bodo predstavile na prireditvi septembra.

 

Zdaj so sporočili, da so zapolnili le eno mesto, in sicer ga je zasedla pevka Regina, ki je bila na prvotnem seznamu komisije uvrščena med rezervne skladbe. Na letošnji popevki se bodo torej predstavili sledeči izvajalci:

 

1. Danes si sam – Slavko Ivančič

2. 205 korakov – Cole Moretti

3. In si tu – Anika Horvat

4. Naj traja – Rudi Bučar

5. Ne sanjaj kril – Lea Likar

6. Prebujena – Nuška Drašček

7. Sam – Matjaž Jelen

8. Sončna hiša – Samo Budna

9. Tukaj si – Marko Vozelj

10. Tebe ni – Regina

 

Ker je bila Reginina skladba do sedaj prva med rezervnimi skladbami, so jo po ponovnem poslušanju uvrstili na seznam izvajalcev, izpraznjeno mesto med rezervami pa je strokovna komisija namenila naročeni skladbi. To bo zapela skupina Eroika. Rezervne skladbe so:

 

1. Eroika

2. Ko te ni – Iva Stanič

3. V modri galaksiji – Nina Košir

4. Grafit – Sash

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.