Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Rockerska apokalipsa po finsko

Občinstvu bodo fantje predstavili najnovejši album 7th Symphony, na katerem so p Žurnal24 main
V Cvetličarni boste stresali z glavo ob dinamičnem in melodičnem finskem rocku, ki se spogleduje s tršim metalom in klasično glasbo. Tako je, v goste prihaja Apocalyptica.

Finska orkestralna rock skupina Apocalyptica je od ustanovitve leta 1993 izdala šest studijskih albumov, na katerih je mogoče najti orkestralne pesmi, zaigrane na violončelo, nekatere pa so obogatene tudi z vokali. Skupina je v tem času raziskovala različne glasbene stile, od hitrih, melodičnih rifov do počasnejših delov.

S svojim sedmim albumom 7th Symphony so ustvarili album, za katerega bi lahko preprosto rekli, da je simfonija. Na njem so pesmi, ki so veliko trše od prejšnjih, album pa za skupino pomeni naslednji korak v kreativni evoluciji skupine. Večino pesmi je produciral Joe Baressi (Queens of the Stone Age, Tool), skupaj s Howardom Bensonom (My Chemical Romance, Papa Roach), eno izmed pesmi pa je skupina posnela z Gavinom Rossdalom, frontmanom skupine Bush.

Za vstopnico za energično norijo, ki se začne ob 20. uri, boste odšteli 30 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.