Magazin > Film & Glasba & TV
13834 ogledov

Smrt na snemanju nadaljevanja priljubljenega filma

1/4
Tako tragično se je zaključilo snemanje akcijske scene.

Na snemanju nadaljevanja akcijske komedije Deadpool 2, v kateri ima glavno vlogo igralec Ryan Reynolds, se je kaskaderka smrtno ponesrečila. Scena, med katero se je poškodovala, je vključevala vratolomne akcije na motorju. Prav ta izsek, med katerim se je pripetila nesreča, je pred tem posnela že štirikrat.

Kaskaderka, katere ime v ameriških medijih ni razkrito, se je z motorjem zaletela v veliko okno studia. "Lahko potrdimo, da je na snemanju filma Deadpool umrla kaskaderka," so sporočili iz tamkajšnje policije.

"Ljudje so se razbežali. Motor je kar na enkrat priletel s ceste na pločnik," je trenutek nesreče opisoval očividec. "Voznica je stala na motorju in v naslednjem trenutku se je zaletela v stekleno steno stavbe." Tuji mediji ugibajo, da je verjetno šlo za kaskaderko, ki je snemala scene namesto igralke Zazie Beetz.

"Grozno nas je pretreslo, kar se je zgodilo. Naše misli so z njeno družino in prijatelji," so povedali na televiziji Fox.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.