Magazin > Film & Glasba & TV
6506 ogledov

Šok: Prosila, naj tega ne vključijo v Krono, a jo je Netflix ignoriral

krona Profimedia
Vdova je zgrožena.

Na Netflixu je že na voljo četrta sezona serije Krona, ki govori o britanski kraljevi družini, tokrat je v ospredju tudi zakon princa Charlesa z Diano Spencer

V seriji so se dotaknili tudi tragične nesreče, ki se je zgodila med smučarskimi počitnicami para v švicarskem Klostersu leta 1988. Snežni plaz je pod seboj pokopal Charlesovega prijatelja, majorja Hugha Lindsaya. Princ in ostali člani njihove skupine so Lindsayu poskušali pomagati, a žal neuspešno. Umrl je v bolnišnici.


Njegova žena Sarah, ki je delala na dvoru, je Netflix prosila, naj nesreče ne vključi v serijo, a so njeno prošnjo preslišali. "Zaradi tega sem zelo razburjena. Člani kraljeve družine morajo to spregledati, pri meni pa gre za osebno tragedijo,“ je povedala v pogovoru za Sunday Telegraph. "Zgrožena sem bila, ko so mi povedali, da bodo posneli ta del, in skrbelo me je, kakšen vpliv bo to imelo na hčerko,“ je še dejala Sarah, ki je bila v času, ko je izgubila moža, noseča. Charles je dekletov boter. "Še vedno ne razumem, zakaj sem preživel, on pa ne,“ je nekoč o prijateljevi smrti zapisal prestolonaslednik.

Hugh Lindsay | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.