Magazin > Film & Glasba & TV
3156 ogledov

Tako kruto so tekmovalci ameriškega resničnostnega šova ubili krokodila

krokodil
1/3
Channel4
Gledalci na Twitterju povzročili val kritik.

Ultimativni ljubitelj divje narave in življenja 'na robu' Bear Grylls ima v Združenih državah Amerike nov resničnostni šov, ki se imenuje Otok slavnih. Na otoku, nekje na divjini, se slavni in polslavni posamezniki borijo za preživetje.

V prvem tednu so nekateri tekmovalci že dodobra sestradani in prišlo je celo tako daleč, da so za kosilo ubili krokodiljega mladiča, na katerega so naleteli na otoku. Čeprav s tem, po scenariju oddaje, niso naredili nič narobe, pa so sprožili pravi val neodobravanja s strani gledalcev.

"Ne vem, če se strinjam z enournim mučenjem krokodila za skupino kretenov," je zapisal eden od gledalcev, drugi pa: "Ugasnil sem Otok slavnih. Vem, da morajo jesti, a preprosto nisem mogel gledati, kako ubijajo krokodila."

"Bila je ena najbolj krutih stvari, ki sem jih videla na televiziji," je zapisala gledalka, kar nekaj pa jih je napisalo, da so premaknili program, saj je bilo vse skupaj preveč kruto in nazorno za njihove želodce.

Tekmovalec, ki je krokodila ubil, pa je v kamero povedal, da dejanja ne obžaluje, da mu je žival preprosto pomenila meso in s tem možnost preživetja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice