Magazin > Film & Glasba & TV
15789 ogledov

Takšna je bila Nuša Lesar na začetku kariere

1/8
POP TV
Kakšna sprememba!

Pred nekaj dnevi je Nuša Lesar, voditeljica oddaje Svet na Kanalu A, praznovala osmo obletnico v oddaji. Svojo izkušnjo je delila tudi na Facebooku, prilagamo pa tudi fotografijo prve Nušine oddaje.

Nuša Lesar, Zvezde plešejo | Avtor: mediaspeed mediaspeed
"Pred osmimi leti sem na ta dan prvič vodila oddajo Svet. Če danes pogledam nazaj, se ne morem odločiti ali sem bila tako pogumna ali tako naivna, da sem se pri svojih 22 letih sploh spustila v kaj takega... Nekako se je vse izteklo tako, da sem srečna. Da me obdaja ekipa, ki ji težko rečem kako drugače kot svetovna in da imamo gledalce, ki jim težko sploh kaj rečem, ker ni besed, ki bi opisale hvaležnost in ponos, da me in nas spremljate vsako leto znova. Hvala vsem, ki ste me v vseh teh letih kaj naučili, mi dali koristen nasvet ali konstruktivno kritiko in vsem, ki mi kdaj pa kdaj namenite kakšno lepo besedo,“ je zapisala Nuša in se ob tem spomnila vseh svojih izkušenj.

Nuša se je spomladi soočila z novim izzivom pred kamerami - sodelovala je namreč v šovu Zvezde plešejo, kjer je večkrat poudarila, da je zaradi narave svojega dela navajena na lepo in strogo držo. Vseeno se je na koncu sprostila in v šovu pokazala, da je odlična plesalka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice