Magazin > Film & Glasba & TV
1655 ogledov

Te znane Slovenke bodo obudile nekdaj slavno glasbeno skupino

Bepop Instagram
Opa, vračajo se!

Ana, Tinkara in Alenka bodo obudile eno izmed nekdaj najbolj priljubljenih najstniških skupin pri nas, Bepop! Žal pa se jim ne bo pridružil tudi Simon, ki je nekoč prepeval s simpatičnimi dekleti. 

"Tokrat kot ženski trio. Dolgo se je razmišljalo, kuhalo, premlevalo, mešalo in zdaj je ravno prav vroče, da vam lahko serviramo. Prvič bomo zažurali skupaj 21. septembra v klubu Cirkus, kjer bomo s puncama zapele hite ob katerih ste odraščali. Res bomo vesele, če se nam boste pridružili. Zdaj pa tri, štiri ... Moje sonce si, ki prežene oblake," je Ana Praznik, ki danes deluje kot radijska in televizijska voditeljica, sporočila na Instagramu in objavila prelepo skupno fotografijo. Priznajte, dekleta so danes videti še bolj privlačna kot nekoč! 

Pod soji žarometov pa sta ostali tudi ostali dve dekleti. Tinkara se je pred kratkim preizkusila v oddaji Zvezde plešejo, Alenka pa je bila zadnjih nekaj let aktivna v skupini Sopranos. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.