Magazin > Film & Glasba & TV
38925 ogledov

The Biggest Loser: S temi besedami jo je zapustil fant

Indira Ekić, The Biggest Loser
1/3
Planet TV
Zato je pridobila še več kilogramov.

26-letna Ptujčanka Indira Ekić je bila prva, ki se je predstavila v šovu The Biggest Loser. Simpatična plavolaska je povedala, da je edina v družini, ki ima težave s kilogrami in da ji je le enkrat v življenju za kratek čas uspelo shujšati.

Indira je v solzah opisala, kako grozno se je počutila, ko so ji tak domači kot tudi prijatelji povedali, da je presegla vse meje in da mora shujšati. "Rekli so mi, češ kam grem, da se vsakič, ko pridem nazaj, vrnem s kilogramom več," je opisala plavolaska in v solzah priznala, da to še ni bilo tisto najhujše.

Zaradi prekomerne teže je Indiro zapustil tudi fant, kar pa jo je najbolj prizadelo in načelo njeno psihično stanje. "Ne znam vam opisati, kako grozno. /…/ Mislim, da sem doživela vrhunec ponižanja, ko mi je, sedaj bivši fant rekel, da ga fizično ne privlačim več in počutila sem se grozno. Ne morete si misliti, kako je to bilo grozno," je v solzah povedala 26-letnica in dodala, da je njen cilj, da bi rada shujšala in bivšemu pokazala, kaj je izgubil.

"Vsaka izpoved, ko je osebna, je še težje povedati. Znotraj v sebi trpim in to je ena vrste depresije, ki se je razvila do te mere, ko ti postane vseeno za življenje," je povedala Indira, ki je zaradi številke na tehtnici ostala brez besed. Ta je namreč pokazala 126 kg: "Nisem mislila, da sem presegla stotko."

Komentarjev 62
  • 1slovenka 11:13 26.november 2017.

    ..kaj bo dokazovala idiotu...zase naj to dela....je pa tudi zelo luštna v obraz...bolj,kot njena sestra misica

  • dd 11:50 10.oktober 2017.

    Joj, bolezenska preobčutljivost. Še dobro, da ni prejela diagnoze rak.

  • Klementina8 09:11 10.oktober 2017.

    Niti besed ne najdem,ker ta clanek je pa zmagal.Glede kretenizma mislim.Ta pa je res bolana v glavo,kaj jokca in pizdi,to bi razmisljala takrat,ko se je nazirala....in ja,njen bivsi se zeloooo sekira,kaj je izgubil.Daj no,punca,postavi se na realna tla.Nisi edina.So se ...prikaži več druge ribe v morju.Z zdravim nacinom razmisljanja.In cestitke avtorju tega clanka.Mislim....ding dong....jamranje neke debele cefurke.