Magazin > Film & Glasba & TV
210 ogledov

Tilen Artač ne gre na oder, dokler …

Tilen Artač POP-TV-2
V nedeljo se začne nova sezona šova Znan obraz ima svoj glas, v katerem bo nastopil tudi glasbenik in imitator Tilen Artač. Razkril nam je, kako se pripravlja na svoj prvi nastop.

Denisa Avdiča in žirante sem že spoznal. Niso delovali podkupljivi, tako da se bom očitno moral posluževati drugačnih prijemov,” je za Žurnal24 povedal Tilen Artač, ki bo jutri prvič stopil na oder šova Znan obraz ima svoj glas in posnemal Zorana Predina.

Na svoj nastop se temeljito pripravlja … "Raziskujem svoje grlo in razpon svojih glasilk. Delam eksperiment, in sicer tako, da imam pred seboj kozarec, v katerega pojem visoke tone. Dokler mi ga ne uspe s svojim glasom razbiti, ne grem na oder!!!”

Tilen se zaveda, da bo šov dolg in utrujajoč, zato že sedaj sanja o dopustu. "Razmišljam o dveh destinacijah. Če bom šel sam, bom šel na Maldive, če bom šel s spremljevalko, pa v Ankaran. Baje imajo čudovite plaže, vreme pa je na obeh lokacijah zelo podobno. Bom videl, kako se bom počutil.”

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.