Magazin > Film & Glasba & TV
12478 ogledov

To je nova voditeljica šova Kmetija

Kmetija Pop TV
Se je spomnite?

POP TV je predstavil voditeljico novega resničnostnega šova Kmetija. Glavni obraz priljubljenega resničnostnega šova je Natalija Bratković, radijska in televizijska voditeljica, ki je na sceni že 15 let. Zadnjih šest let dela kot radijska voditeljica, nekateri pa se je boste spomnili kot voditeljice oddaje E+ na Kanalu A. 

pro plus Magazin Na POP TV se vrača najbolj priljubljeni resničnostni šov

Natalija Bratkovič | Avtor: Pop TV Pop TV
Zdaj se bo preizkusila kot voditeljica šova Kmetija in nove oddaje se izredno veseli: "Pred mano je velik izziv, ki je prišel popolnoma nepričakovano. Od trenutka, ko smo se s POP TV dogovorili za sodelovanje, so moje misli pri tem projektu," je povedala Natalija in opisala priprave: "Najprej sem spoznala ekipo, s katero smo se pogovorili o pričakovanjih. Ko sem videla, da točno vedo, kaj delamo, je bilo kar naenkrat manj skrbi. Sledila so pomerjanja stajlingov, prve vaje in zdaj že komaj čakam začetek snemanja."

Natalija se je vodenja resničnostnega šova lotila zelo analitično: "Zbiram informacije o tujih šovih, ogledujem si stare posnetke, sprašujem izkušeno ekipo in od vzhičenja včasih ponoči ne spim, tako da v mojih mislih že nastajajo teksti,« pove Natalija, ki ji je televizijsko vodenje blizu, kaj pa kmetovanje: »Sem bolj mestno dekle, ki se je pred časom preselilo k fantu na podeželje. Tako da sem že nahranila piščance, enkrat sem celo molzla in moram priznati, da mi je šlo dobro od rok," konča v smehu.

Resničnostni šov Kmetija, katerega nagrada bo do 75.000 evrov,  bo na sporedu POP TV jeseni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.