Magazin > Film & Glasba & TV
4962 ogledov

To je voditeljica šova The Biggest Loser

1/3
Planet TV
Plavolaska je pravi multiplaktik!

Na Planet TV to jesen prihaja nov resničnostni šov The Biggest Loser, kjer se bodo tekmovalci borili z odvečnimi kilogrami. Zmagovalec bo prejel 1000 evrov za vsak izgubljeni kilogram (največ 50 tisoč evrov).

Že nekaj časa vemo, da bo Špela Grošelj motivatorka, ki bo tekmovalce na težki poti spodbujala in jim vplivala pozitivne energije. No, Špela pa je, po novem, prevzela tudi vajeti voditeljice te oddaje. Licenca sicer narekuje, da je ena oseba voditelj, druga pa motivator, a očitno je plavolaska kos obema izzivoma.

"Špelo smo v fazi castinga želeli predstaviti kot osebo, ki ima tudi za sabo izkušnjo hujšanja in korenite spremembe življenjskega cilja. Z vsemi temi izkušnjami bo lahko 'bližje' sodelujočim, saj dobro ve, kakšen proces čaka vse, ki želijo stopiti na pot bolj zdravega življenja," pravi predstavnica za odnose z javnostmi na Planet TV.

Špela ne bo sama

V oddaji bosta sodelovala tudi Nataša Gorenc in Jan Kovačič. Nataša je zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetnimi izkušnjami. Je velika zagovornica gibanja in zdrave prehrane. Jan pa je diplomirani kondicijski trener in športni multipraktik, ki užova v vadbi na tisoč in en način. Tudi on prisega na zdrav življenjski slog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice