Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Tom Jones bo prejel nagrado Hall Of Fame

Žurnal24 main
Britanska legenda, Tom Jones, bo na letošnji prireditvi Songwriters Hall of Fame častni gost, kjer bo prejel posebno nagrado in priznanje za svoje izjemne dosežke in večletne uspehe.

Nagrado Howie Richmond Hitmaker bo Tom Jones prejel 18. junija v New Yorku. S tem posebnim priznanjem se bo tako postavil ob bok mnogim zvezdnikom, ki so tovrstno nagrado že prejeli. Med njimi so nekatera največja imena v glasbeni industriji, kot so Diana Ross, Whitney Houston, latinolegenda Gloria Estefan in Jon Bon Jovi.

Organizatorji že 40. prireditve Songwriters Hall Of Fame so za medije povedali, da si je Tom priznanje zaslužil z več kot petimi desetletji glasbenega ustvarjanja, z izjemnimi uspehi, vključno z dejstvom, da je v šovbiznisu nenadomestljiv.

Njegovo življenje na kratko ...
Tom Jones se je na vrh slave zavihtel v šestdesetih letih, ko je bolj kot pevec občinstvo sprva osvojil kot seks simbol. Vse od takrat pa se je vzpenjal le še navzgor. V svoji karieri je poleg glasbenih albumov posnel tudi mnogo filmov, njegov lik pa se tudi brez njegove prisotnosti pojavlja v številnih serijah in oddajah. Mlajša publika ga zagotovo dobro pozna iz humoristične serije Princ z Bel Aira.

Največji vtis pa je prav gotovo naredil s svojim šarmom. Mnogo žensk si je v njegovih najlepših letih želelo, da bi se vsaj za eno noč znašle v njegovi postelji. A Tom je kljub številnim aferam, ki so mu jih pripisovali, že več kot petdeset let poročen z ženo Lindo.

V skoraj pol stoletja dolgi karieri si je ustvaril precejšnje bogastvo; pod palcem ima kar 175 milijonov dolarjev. Njegovi dosežki pa so ga pripeljali tudi do naziva vitez, ki mu ga je leta 2006 častno dodelila kraljica Elizabeta II.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.