Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Unikatni zakladki na ustvarjalni razstavi

Ustvarjalni sejem Pepermint
Da ustvarjalnost in domišljija ne poznata meja bodo dokazali mladi ustvarjalci, ki bodo v ljubljanskem parku Tabor na ustvarjalnem sejmu med 10. in 20. uro predstavili in prodajali svoje unikatne izdelke.

Na stojnicah ustvarjalnega sejma pod krošnjami dreves v parku Tabor bodo mladi umetniki in umetnice predstavljali in prodajali svoje izdelke ter spoznavali nove ustvarjalne tehnike.

Gre za dogodek v okviru celoletnega projekta revitalizacije parka pod okriljem Prostorož in bo trajal od desete ure dopoldan do osme ure zvečer.

Med drugim bodo svoj nakit predstavljali  Ajda Fortuna, K8 Dizajn, Helena Trebar, Koza Roza, Mojca Cerovski, Pleksimanija, Patsy, Embrace in Tjaša bosta na ogled postavili svoje denarničke, torbice in podobno, bohotile se bodo tudi beležnice Nike Perne, značke in grafike Nine Urh, keramika in nakit Ifgenije Simonovič, slikarske (in moške) barve pa bo zastopal Eduardo Bentub.

Vstop je prost!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.