Magazin > Film & Glasba & TV
81 ogledov

Veliki zmagovalec film Krive so zvezde

Maščevalci Profimedias
V Los Angelesu so podelili MTV-jeve filmske nagrade. Veliki zmagovalec je najstniška drama Krive so zvezde.

Gledalci televizijske postaje MTV so odločili, da kipec za najboljši film prejme drama Krive so zvezde. Glavna igralka filma Shailene Woodley je prejela kipec za najboljšo glavno igralko, skupaj z igralcem Anselom Elgortom sta dobila še kipec za najboljši filmski poljub, sama pa je na oder prišla tudi po nagrado Trailblazer. Woodleyjeva se je v zahvalnem govoru poklonila avtorju knjižne uspešnice, po kateri je bil posnet film Krive so zvezde Johnu Greenu. Kot je povedala, je Green "svetu poklonil to čudovito mojstrovino“.

Za najboljšega igralca so nagradili Bradleyja Cooperja, in sicer za vlogo v Ostrostrelcu. "Pred štirimi dnevi bi Chris Kyle (ostrostrelec, o katerem govori film, op. avt.) praznoval 41. rojstni dan. Chris, tole je zate,“ je v govoru povedal Cooper.

Channing Tatum je dobil kipec za najboljšega komika (22 Jump Street: Mladeniča na faksu), Meryl Streep pa so za film Zgodbe iz hoste nagradili z nagrado za najboljšo negativko.

Med nagrajenci so bili še Jennifer Lopez, Jennifer Lawrence, Seth Rogen in Rose Byrne ter tudi Robert Downey Jr., ki je dobil kipec za življenjsko delo. Na odru so se mu poklonili tudi njegovi soigralci iz filma Maščevalci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.