Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Zacvetela bo promenada v parku Tabor

prostoRož
1/3
Arhiv organizatorja
Park tabor bo do 12. julija vnovič središče dogajanja vzhodno od centra Ljubljane. Dogajanje v parku bo zaživelo z današnjo garažno razprodajo ob 10. uri.

Kolektiv prostoRož je za prebivalce prestolnice tudi letos pripravil brezplačne športne aktivnosti, kulturne dejavnosti in dogodke, ki spodbujajo solidarnost med krajani in do okolja, v katerem živijo.

Dogajanje v parku bo danes ob 10. uri zaživelo z garažno razprodajo, na kateri boste lahko menjali, prodajali in kupovali stvari, ki jih ne potrebujete več, a so še uporabni. Poleg razprodaje bo promenada v parku ob sobotah v maju, juniju in juliju brbotala v duhu prijateljskega trgovanja. Vsak mesec bosta dva sejemska dogodka, Umetniški sejem in Nostalgične sobote, obiskovalcem ponujala zanimive možnosti za popestritev omare, škatle z nakitom ali pa kar dnevne sobe.

Športanje in kulturčkanje za vse generacije
Velik del letošnjega dogajanja v parku Tabor obsegajo športne aktivnosti. Obiskovalci bodo lahko izboljšali znanje vzhodnjaških vadb joge in qigonga, se preizkusili v plesanju salse in drugih plesov ali pa temeljito znojili ob vadbi "crossfita". Poleg borde na vrveh "slackina" in sabljanja z inšturktorjem za otroke, bo organiziran šahovski turnir, ki se bo razvil v tradicionalne šahovske srede.

Potekale bodo tudi odprte vaje gledaliških skupin. V večernih urah si boste lahko ogledali žonglersko predstavo, ki vključuje tudi bakle, poslušali glasbo ali uživali v predstavah. Ob petkih in sobotah si v poletnih mesecih vzemite čas zase in za dobro knjigo. Nekajkrat si boste lahko vsi naredi-si-sam navdušenci izboljšali svoje znanje izdelovanja nakita, za starejše prebivalce Tabora pa bodo organizirana tudi glasna dopoldanska branja del po njihovem izboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.