Magazin > Film & Glasba & TV
118 ogledov

Zakaj Maje niso izločili iz šova Kmetija: Nov začetek?

maja, niko Planet TV
Na Planet TV odgovarjajo, da je nasilje v šovu strogo prepovedano in da bi tekmovalca, ki bi se vedel neprimerno, sankcionirali. Po njihovem vedenju med Majo in Nikom v šovu ni prišlo do grobosti.

V petkovi oddaji šova Kmetija: Nov začetek je bilo burno. Med zaljubljencema Majo in Nikom je namreč pošteno počilo.

Maja je Niku očitala, da je ne ljubi dovolj, da mu je mesto med gospodo stopilo v glavo in da ji ne posveča dovolj časa. Niko ji je zatrdil, da temu ni tako, da mu je zveza zelo pomembna, a tudi izustil, da je prišel dvakrat do nje, a je sedaj raje tiho, ker ga je udarila. Kdaj točno naj bi to bilo, ni natančno razložil.

Nasilje bi sankcionirali

Mnogi se sprašujejo, zakaj televizija ni ukrepala in Majo, če ga je med šovom res udarila, izločila iz Kmetije. "Zamerim pa tudi ustvarjalcem šova, ki so zaradi gledanosti pripravljeni spregledati fizično obračunavanje. Mar ni to eno izmed najpomembnejših pravil?! Lansko sezono so izločili tekmovalca samo zato, ker je nekoga potegnil za kapuco...“ je nekdo zapisal na Facebook strani šova, nekdo drug pa je dodal: "Mene samo zanima ali za Majo res ne veljajo pravila tako kot za vse ostale??? Če je Nikota udarila, oklofutala ali kakor koli drugače izvajala nasilje nad njim bi MORALA zapustiti kmetijo..... saj to so vendar osnovna pravila tega šova!! Sramota...“

Na Planet TV odgovarjajo, da je nasilje v šovu strogo prepovedano in da bi tekmovalca, ki bi se vedel neprimerno, sankcionirali. Po njihovem vedenju med Majo in Nikom v šovu ni prišlo do grobosti.

"Včasih nas ljubezen naredi blazne"

Lani je moral iz šova predčasno izstopiti Andrej, ki naj bi poskušal fizično obračunati z Mihom Kavčičem. Miha je trdil, da ga je Andrej davil, Andrej pa se je zagovarjal, da ga je zgrabil le za pulover. Miha je za naš portal pokomentiral odnos med Nikom in Majo. Poudaril je, da spora med njim in Andrejem ne moremo primerjati s sporom med mladima tekmovalcema.

 "Življenje na kmetiji te hitro pripelje do situacije, ko ne moreš več nadzirati svojih čustev, zato vse gledalce pozivam na strpnost in razumevanje. Nasilja vsekakor ne odobravam in ne zdi se mi lepo od Maje, da na tak način izraža svojo ljubezen. Sploh pa še vedno ni jasno, ali ga je res udarila. Bi pa vseeno rekel, da je situacija precej drugačna od lanske, ko mi je Andrej zaradi mojih provokacij grozil in me kasneje tudi davil ter skoraj s polenom po glavi. Midva pač nisva bila stara 19 let in zaljubljena. Včasih nas ljubezen naredi blazne, ker – iskreno - tudi sam sem se iz jeze že pretepal s svojim fantom in kasneje tudi strastno pobotal.“

Komentarjev 4
  • Ivan Kranvogel 14:45 14.oktober 2015.

    Ne glede kdo je če je šlo za nasilje verbalno,nato fizično kakor sproščanje jeze na objektu nima Maja prostora v šovu. Mislim da televizija in uredništvo mežita zaradi komercialnih interesov . Če bi izključili Majo bi gledanost padla ,saj se ...prikaži veča ,saj se sedaj vsi najbolj ukvarjajo z njenimi muhami in sta predmet razprav in natolcevanj prav Niko in Maja

  • antitrust 17:14 13.oktober 2015.

    Zoprna baba. Kakšna bo šele čez 50 let in 80 kil !

  • Mombly Pilot 10:28 13.oktober 2015.

    Tudi komunikacijsko nasilje JE NASILJE pa ne mi govorit da te NERAZGLEDANE RAZVAJENKE ne ŠČITITE aja pa NASILNE BOLANO LUBOSUMNE šmrklje.LETOS IMATE KRITERIJE DRUGAČNE OD LANI. PA PODEN OD PODNA TEKMOVALCE. KJE ŠE ŽIVIJO TAKŠNI LJUDJE????Malo jih je ...prikaži več poštenih sama HINAVŠČINA PRERAČUNLJIVOST in ZAHRBTNOST.