Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Zamenjala Polesa in Valiča

Slovenija ima talent Pro Plus
Znana sta nova voditelja šova Slovenija ima talent.

Jože Robežnik in Matej Puc, nova voditelja šova Slovenija ima talent, sta dobila težko nalogo, saj marsikdo dvomi o tem, da bosta lahko prekosila priljubljenost Petra Polesa in Vida Valiča.

Izkušenj jima sicer ne manjka. Matej je pri 30. prejel Borštnikovo nagrado za vlogo Tihona Ivaniča Kabanova v predstavi Nevihta, se preizkusil v filmu, v različnih TV-serijah in na radiu. V enem stavku: je zet, kakršnega bi si želela vsaka tašča. V duetu s svojim absolutnim nasprotjem po imenu Jože se podaja v novo dogodivščino – vodenje velikega televizijskega šova. Jože je skečer, improvizator, kreativec, v študentskih letih je na TV Slovenija vodil oddajo Štafeta mladosti. Preizkusil se je kot videobloger in dobil vlogo v spletni nadaljevanki Prepisani, v zaključku leta 2012 pa ugotovil, da je Youtube za luzerje in da so pravi frajerji na televiziji.

Komentarjev 1
  • mph 11:58 31.januar 2013.

    Še ena katastrofalna odločitev, da je fijasko zagotovljen. Morda je odgovorni kaj padel na glavo kje na dopustu in se poškodoval. Mislim .... Vodilnega konja se ne menja, kar ni pokvarjeno se ne popravlja. Vsaj to bi se lahko naučili. ...prikaži več Ni jim bil dovolj kiks, ko so hoteli Talente zamenjat z brezveznim Faktorjem.