Magazin > Film & Glasba & TV
1573 ogledov

Zaradi legendarne grozljivke ljudje ob službo?

film It
1/4
Blitz Film & Video Distribution
Delavcem v tem poklicu so že naročili, naj se pripravijo.

Novi film Tisto (It), ki v začetku septembra prihaja v kinodvorane, je povzročil veliko vznemirjenja med klovni. Pam Moody, ki je na čelu svetovnega združenja klovnov, je za Hollywood Reporter dejala, da so svoje člane že začeli pripravljati na neprijetnosti, ki bodo skoraj zagotovo sledile po izdiu filma. 

S podobnim negativnim odzivom so se srečali že lani, ko so se po ZDA pojavljali klovni, ki so napadali ljudi. "Lani nismo bili pripravljeni. Tokrat smo pripravili posebna navodila, s katerimi želimo pripraviti klovne na izid filma," je pojasnila Moodyjeva. 

Moodyjeva je bila kritična do lika Pennywise, ki je nastal pod peresom Stephena Kinga. "To je znanstveno-fantastičen lik. Ni klovn in nima nič sorodnega s profesionalnimi klovni." King se z njenimi besedami ne strinja, češ da se otroci od nekdaj bojijo klovnov in da je sam to zgolj prenesel v zgodbo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.