Magazin > Horoskop in Numerologija
28 ogledov

Avgusta se bomo prebudili

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je čas pričenjanja novih projektov in poslovnih zamahov, ki bodo dolgoročno uspešni. Če Vam je prej primanjkovalo poguma za korak naprej, ga bo sedaj dovolj. A rezultati ne bodo takojšnji, na učinke našega dela bo treba še malo počakati.

Deležni bomo prebliskov, zanimivih idej in pobud. Veliko večino zadev bomo dokončali sami, kljub temu, da bomo ob pričetku meseca iskali družbo ali pomoč. Naša domišljija in kreativnost naj bosta naši zaveznici. Ne zamahujte z roko, češ da je nekaj res prismojena ideja, ko so vendar take najboljše zamisli.

V tem času bo tudi zelo pomembno, da si dovolite igrivost in norčavost. Prikličite si v misli prizor mačjega mladička, ki po travniku lovi metulje, v sekundici opazi muho, že teka za njo, se prekopicuje v igri z listi… Popolnoma NIČ ne dojema kot nemogoče. To energijo potrebujete. In s tako energijo se lotite izzivov tega meseca.

Avgust bo obarvan poslovno in poklicno – kje in kako lahko izpopolniti ta del svojega življenja? Katera znanja bi bila dobrodošla, katere spretnosti bi bilo potrebno dodatno izpopolniti? A lotite se vsega z iskrico igrivosti.

DeLo za DuŠo:

  • Kdaj in predvsem zakaj ima denar višjo vrednost od Ljubezni, Spoštovanja, Svetlobe, zdravja in notranjega miru?
  • Kakšen je Vaš odnos do avtoritete? Si jo mora nekdo prislužiti ali le zato, ker je šef/bogat/izobražen ga/jo dojemate kot avtoriteto?
  • Kako izražate lastno vrednost? Svojo avtoriteto? Svojo suverenost & strokovnost?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.