Magazin > Horoskop in Numerologija
5750 ogledov

Dnevni horoskop za 22. julij

Horoskop
To vam napovedujejo zvezde ...

OVEN
Splošno: 

Danes boste utrujeni in vaša zbranost bo malenkost oslabljena, vendar vam bo kljub temu uspelo dokončati prav vse obveznosti. V ozračju bo optimizem, kar bo dobro vplivalo na vaše počutje. Poskrbite pa tudi za sprostitev. Večer boste preživeli bolj kot ne »zapečkarsko«.
Ljubezen: 
Samski se boste danes pripravljeni izpostaviti. Dobili boste zagon in pravo spodbudo pri stvareh, o katerih ste do zdaj le razmišljali. Oseba, ki vam je pri srcu, vam bo prisluhnila, le odgovora še ne pričakujte. Vezani boste danes obrnili nov list. Uspešni boste pri sklepanju kompromisov. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

seks, ljubezen Magazin Erotični tedenski horoskop za teden od 17. 7. do 23. 7.

BIK
Splošno: 

Samski se boste morda že danes znašli z metuljčki v trebuhu, kar bo dobrodošla sprememba. Lahko da boste preko prijateljev spoznali nekoga, ob katerem nikakor ne boste mogli ostati ravnodušni. Vezani pa boste s partnerjem začeli kovati dolgoročne načrte. Dajte vse od sebe.
Ljubezen: 
Čas je, da samski izberete novo ljubezensko pot. Naj vas ne bo strah, pri tem vas nihče nima namena ovirati, prav nasprotno. Če boste spremenili nekaj navad, bodo tudi drugi pripravljeni nekoliko popustiti. Vezani se prepustite lepim občutkom, posebno tistim z drago osebo.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Če ste že nekaj časa zaljubljeni v osebo, ki vam ni dostopna, je morda sedaj skrajni čas, da jo spustite od sebe. Ne delajte si utvar, saj bi bili v tem primeru le vi tisti, ki bi bili razočarani. Raje se danes posvetite vsem obveznostim, ki vas čakajo in zaposlili boste možgane.
Ljubezen: 
Vezani ne vztrajajte v zvezi z nekom, ki ne more oziroma ne želi sprejeti tudi vaših pogojev. Ljubezen vas bo na novo povezala z osebo, ki je izredno zgovorna in simpatična. Samske bo zamikalo nekaj novega. Vsekakor bližnjim zaupajte svoje načrte in načrtovane premike, saj se boste le tako lahko izognili nesporazumom in nevšečnostim.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Danes se pustite presenetiti, predvsem pa se v tem dnevu posvetite stvarem, ki vas zanimajo, vendar do sedaj še niste imeli pravega časa, da bi se jim posvetili. Morda vas bo prešinila neka domislica ali pa boste dobili idejo, ki bo spremenila nadaljnji potek dogajanja. Bodite odkriti do sebe in drugih.
Ljubezen: 
Samski boste odkrili nekaj negativnih lastnosti pri svoji simpatiji. Morda ste le preveč črnogledi in vse skupaj presojate po prvem vtisu. Vezani ste preveč zaupljivi, pričakujete srečen konec, vendar pa bi nekaj morali storiti tudi sami. Ne bodite površni, posebno ob nalogi, kjer partner od vas pričakuje več potrpljenja. Poskusite potrojiti moči!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Le malo vas še loči od cilja, ki ste si ga zastavili, zato ne odnehajte ravno zdaj. Morda boste že v prihodnjem tednu uživali v odličnih rezultatih. Ostanite osredotočeni na delo, jutri pa si le privoščite dan oddiha. Domači vam bodo namreč zamerili takšno nepozornost. 
Ljubezen: 
Samski prestavite današnji zmenek, če nanj niste pripravljeni. Raje se zanj odločite takrat, ko boste mirni in zbrani. Varčujte s svojo energijo in nikar ne igrajte nečesa, kar niste. Vezani se ne mučite preveč z razmišljanjem o tem, kaj vse vas še čaka. V vajini vezi je veliko vprašajev, ker si ne prisluhneta dovolj pozorno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Na trenutke vas bo danes prevzemala sreča, na trenutke pa boste zapadli v popolno žalost. Nikar se ji kar tako ne predajte in verjemite, da imate vso pravico biti dobre volje. Četudi bo nekdo v vas skušal prebuditi slabo vest, mu ne nasedite. S trdim delom ste si prislužili vse, kar imate.
Ljubezen: 
Samski boste spoznali izrednega človeka, ki bo na vas naredil vtis. Ker boste slutili, da sta si podobna, ga boste naravnost občudovali. Vsekakor dobro premislite in zaščitite svoje interese. Vezani boste počeli nekaj, kar vam bo resnično všeč. Vaše besede bodo odmevne, zato bodite tudi s partnerjem odkriti in neposredni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno: 

Danes vas bo lahko presenetilo nenadno odkritje ali pa domislica, ki bo spremenila nadaljnji potek dogajanja. Le z malo sreče se boste morda kaj kmalu veselili nad dogajanjem v vaši bližini, poleg tega pa vas bodo presenetile tudi spremembe na finančnem področju. Pazite, da ne boste hinavski.
Ljubezen: 
Samski še ne boste našli skupnega jezika s svojo simpatijo. Morda niste bili dovolj pozorni na prejšnje namige. Vseeno bosta oba zgovorna, zato pazita, da se ne bosta sprla. Vezani lahko ob načrtovanih opravilih pričakujte še nekaj dodatnega. Ker imate dovolj energije, poskusite pravilno razporediti svoj čas in za pomoč prosite partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Nadvse občutljivi boste, kar utegne že v dopoldnevu pokazati prve posledice. Ne predajajte se le čustvom oziroma ne bodite preveč odzivni nanje. V tem primeru bi se prehitro zapletli v prepire, verjemite pa, da iz njih ne bi odšli dobre volje. Zato ostanite kar se da razumski in mislite na posledice vaših besed.
Ljubezen: 
Vezani se danes prilagodite partnerju, saj se boste le tako lahko izognili prepirom. Naj vas ne spravi tudi danes iz tira. Vedno se razburjate takrat, ko vas ne posluša. Pred samskimi je nekoliko mirnejši dan, zlasti na ljubezenskem področju bo vse teklo kot po maslu. Končno bosta dogovor sklenila prijateljsko in brez pretresov.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Danes utegnete biti malenkost neprilagodljivi, kar se bo izrazilo predvsem na zasebnem področju. Ne bi bilo dobro, da bi teden zaključili slabe volje ali pa celo v sporu. Raje stopite korak nazaj, zadihajte in razmislite, kako bi lahko našli skupni jezik. Zavedajte se, da rešitev obstaja. 
Ljubezen: 
Danes vam prav nič ne bo šlo dobro od rok, vi pa se boste spraševali, zakaj. Razpoloženje samskih bo izredno spremenljivo. Tik pred ciljem boste spet oklevali in tako boste osebo, ki vam je všeč, izpustili iz rok. Spet se bo ponovila stara zgodba. Dokler ne boste postali bolj pogumni in odločnejši, ne boste napredovali.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Le z malo truda je pred vami lahko nadvse uspešen dan, v katerem boste končno zaključili z obveznostmi, ki vas že pošteno priganjajo. Nikomur ne dovolite, da bi vas motil in se hitro lotite dela. V drugi polovici dneva boste tako pomirjeni, posvetili pa se boste najbližjim.
Ljubezen: 
Vezani si vzemite več časa za težje opravke. Premislite, preden boste za pomoč prosili partnerja, saj bo ta opravek od vas zahteval veliko odgovornosti. Ne zapostavite ljubezni! Samski imate dovolj poguma za prvi korak, a vam občasno primanjkuje zbranosti. Pri nečem boste imeli srečno roko, prepričljivi boste glede neke stvari, ki vam veliko pomeni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Danes boste občutili večjo potrebo po samostojnosti in nasploh neodvisnosti. Posvetili se boste zgolj svojim potrebam in ozirali se ne boste na prav nič drugega. Še posebej, če ste do sedaj dovolili, da vas izčrpavajo ljudje ali okoliščine, se boste danes res postavili zase.
Ljubezen: 
Vezani se boste danes izpostavili. Imeli boste glavno besedo, zato ne odnehajte, dokler ne boste dosegli nečesa, kar bo sprejemljivo za oba. Dan medtem samskim predstavnikom tega znamenja ne bo najbolj naklonjen. Bližnji vas ne bodo razumeli celo pri najpreprostejših rečeh. Nekaj vam ne dalo miru.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Danes se vam bo ponudilo nekaj dobrih priložnosti, s katerimi se boste lahko izkazali. Pazite se le prenagljenosti, ki se bo pojavila, v kolikor boste naenkrat želeli narediti vse naenkrat. Pojdite po korakih, saj boste tako najbolj uspešni, poleg tega pa vam ne bo potrebno popravljati storjenih napak.
Ljubezen: 
Ne glede na to, kako ste se samski pripravljali na nocojšnje srečanje, je mogoče, da se bo vseeno zgodilo nekaj nepredvidenega. Posrečilo se vam bo, in sicer za ceno izredno velikega napora. Vezani bodite danes nekoliko bolj pazljivi in molčeči. Soglasja glede nekih stvari, ki naj bi bile že jasne, še ne bo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.