Magazin > Horoskop in Numerologija
11592 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 15. februarja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Jupitrom boste deležni poslovnega uspeha, lažje boste reševali zaplete, področje denarja pa se lahko postopoma izboljša.

Z veseljem se boste predajali lepim in manj lepim stvarem, nič vam tokrat ne bo težko. Razveselili se boste informacije ali priložnosti, ki prihaja popolnoma nepričakovano. Sedaj je pravi čas, da nastopite pogumno, diplomatsko, ter da si povrnete pravi ugled. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Če boste preveč pokroviteljski si boste nakopali nesmiselne zamere. Če ne prej, vsaj proti večeru umirite misli in si vzemite več časa zase. Finančne težave se žal ne bodo rešile same od sebe. 

BIK
Svoje mnenje boste povedali brez vseh zadržkov, saj boste zaradi lune v vašem znamenju zelo samozavestni. Večji poudarek boste namenili praktičnim rešitvam in postali boste bolj pogumni. 

DVOJČKA
V komunikaciji boste doživeli preko zanimive situacije napredek, kar vas bo motiviralo da si še bolj razširite um. Če boste umirili svoje nestrpne notranje zaznave, si lahko obetate prijeten dan.

RAK
Nastopil je trenutek, v katerem bo pomembno, da se odločate za večje ter bolj zahtevne poslovne spremembe. Finančno se ne boste smeli pritoževati, saj se bo vse razvijalo v ugodni smeri.

LEV
Če niste zadovoljni s trenutnim dogajanjem, je skrajni čas, da se usmerite v tkanje novih vzorcev. Verjemite ter zaupajte v ljubezen in ne mislite, da bi se morali neprestano prilagajti.

DEVICA
Odpravite se tja, kjer ste vedno dobro sprejeti. Nikar se preveč ne ukvarjajte z ljudmi, ki se jim morate neprestano prilagajati ter paziti kaj rečete. Zvečer boste okusili nekaj kratkega vendar sladkega.

TEHTNICA
Dan z luno v biku vam prinaša teme za poglobitev in dolge pogovore z ljubljeno osebo. Samski si boste naredili seznam prioritet, v hitre zmenke se tokrat ne boste preveč zaganjali.

ŠKORPIJON
Čim prej se z nenavadnimi novicami, ki jih boste deležni sprijaznite, saj boste le tako zopet pomirjeni. Ne skrbite, da bi vas kdo zmotil, saj boste ovira samo sami sebi in nikomur drugemu. 

STRELEC
Potrudite se in naredite v službi, kljub temu da vas bo vleklo v sproščene dejavnosti vsaj tisto kar lahko. Nemirna narava vam vas bo malce obremenila in na vsak način boste želeli nekaj popravljati. 

KOZOROG
Objektivno sklepanje, ki ga prebudil vpliv lune v biku vas vodi v boljše dojemanje, zato ne izgubljajte časa za brezvezne stvari, ampak se resno podajte v delovne obveznosti, ki obetajo kasneje dobiček.

VODNAR
Vse kar boste zaznavali, vas bo vznemirjalo, saj ste si naložili preveč dela ter stvari, ki vam niso najbolj simpatične. Na nekoga izmed sodelavcev boste jezni, saj bo ugotovil, da se nečemu izmikate.

RIBI
Čeprav boste zaradi preveč hitrega tempa nekoliko zmedeni, poskusite napredovati tam, kjer so vam nakazane najbolj ugodne energije. Področje ljubezni bo takšno, kot si ga želite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.