Magazin > Horoskop in Numerologija
4182 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 22. septembra

astrologija
Kakšen dan je pred vami?

OVEN

Splošno:
O denarju ne boste veliko razmišljali, saj ste zadovoljni s stanjem. Morda boste celo podarili nekaj prihrankov. Če si želite napredovanja na delovnem mestu, se vam bo ponudilo veliko možnosti za to. Samo zgrabite jih! Dejansko boste lahko dokazali vse svoje sposobnosti.

Ljubezen:
Za samske bo danes prav poseben dan. Na vaša vrata bo potrkal nekdo, ki vam je nekoč veliko pomenil in ga že dolgo niste videli. Ta nepričakovani obisk vas bo zelo presenetil in razburil. Vezani pa boste v partnerjevem objemu iskali tolažbo in podporo. Ne pretiravajte, da se ne bosta zapletla v prepir.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Na poslovnem področju boste pogumno tipali za novimi posli, ki bi vas dvignili v nebo. Če boste vztrajni, boste zagotovo kaj našli. Pomoč lahko pričakujete s strani starejše osebe, ki vam bo ponudila nekaj novega. Sprejmite izziv in dokažite, da lahko obvladate tudi stvari, ki vam niso ravno domače.

Ljubezen:
Če ste samski, si boste zaželeli novih avantur in nečesa, kar bi po vaših žilah pognalo adrenalin, na ljubezen pa še pomislili ne boste! Vezani pa si boste vzeli čas za pogovor s partnerjem. Poskusita rešiti težave, ki že dalj časa lebdijo nad vama. Dan vam bo prinesel dobre novice.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Danes boste izpostavljeni fizičnim ali psihičnim obremenitvam in problemom. Morda boste razočarani nad neko osebo ali dogodkom. Ponudila se vam bo priložnost, katere razvoj bo popolnoma odvisen od vas samih. Zvečer se boste spet bolje počutili, vaša ustvarjalna žilica bo povrnila potrebno ravnovesje.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že dalj časa v vezi, imate pred seboj čudovit dan. Vajino partnerstvo se bo danes izboljšalo in tudi v prihodnjih dneh bo napredovalo kot po tekočem traku. Nocoj boste navdušeni nad brezpogojno ljubeznijo vašega najdražjega. Samski se delate, da vas neka oseba ne zanima, vendar to zelo slabo skrivate. Prenehajte se izmikati sreči.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

RAK
   
Splošno:
Zaradi neke osebe, ki vas bo zelo obremenjevala, boste malce pod pritiskom. Ne držite jezika za zobmi. Če načrtujete kaj novega, morate biti zelo previdni. Poslušajte svoje notranje občutke, da boste videli stvari brez utvar tudi v prihodnje. Obeta se vam novo sodelovanje.

Ljubezen:
Tisti, ki niste v razmerju, boste danes uživali v ljubezenskih čarih in to na nek poseben način. Lahko bo šlo za novo romanco ali pa za doživljanje sreče skozi harmonične odnose z drugimi osebami. Vaše strasti se bodo razplamtele, a se bodo tudi hitro pomirile. Vezani pa boste občutili potrebo po zbližanju in toplini.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV

Splošno:
Danes boste zelo borbeni in tekmovalni, še bolj kot običajno. Dan se bo odvijal z veliko naglico, saj boste vse želeli postoriti v rekordno kratkem času. Morda vam to ne bo uspelo, a boste vse naredili do roka, ki ste si ga zastavili pred časom. Ne hitite le zato, da bi drugim dokazali, da zmorete. Bodite raje natančni!

Ljubezen:
Samski se boste prepustili pristnim čustvom in inspiraciji. Če se boste vsaj malo potrudili, boste lahko naredili pozitiven vtis na okolico. Neki dogodki na začetku dneva bodo v življenje vezanih vnesli dodaten nemir in negotovost. Umirite svoje strasti in danes raje ne sprejemajte pomembnih odločitev.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Začutili boste nov življenjski zagon na delovnem področju. Mogoče se boste veliko bolj kot običajno zavedali prednosti, ki jo imate. Delo vas ne bo več tako obremenjevalo in z denarjem boste razpolagali bolj spretno. Ne pustite se motiti pri svojih namerah in bodite jasni ter odločni.

Ljubezen:
Vezani lahko pričakujete več razumevanja in boljšo povezanost s partnerjem, saj bosta našla srednjo pot. Samske pa danes čaka žalostno spoznanje, da v ljubezni ni vse enostavno in preprosto. Ponudila se vam bo izredna priložnost, katere razvoj pa bo popolnoma odvisen od vas samih.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA

Splošno:
Pripravite se na spremembe. Zamenjajte domače obveznosti za spoznavanje ljudi in druženje, malce se sprostite. Dan bo za vas sicer precej nemiren. Vse bo odvisno od vas samih in od vašega razmišljanja, potrudite se. Neka situacija v družinskem okolju bo deležna sprememb.

Ljubezen:
Samski boste dan začeli s kratko, a nadvse viharno ljubezensko in ustvarjalno energijo. Brez težav boste dosegli vse, kar si boste zadali – še posebej pri nasprotnem spolu. Vezani pa boste že zjutraj zaznali slabe vibracije s partnerjeve strani, ki pa se bodo kasneje le še stopnjevale.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste verjeli v svoje ideje. Bodite tudi vnaprej ambiciozni. V želji, da bi ustvarili odlične rezultate, boste pripravljeni prestopiti mejo. Imeli boste dovolj energije, saj se nahajate v kreativni fazi. Zato je v vas tudi tako močna želja po uspehu in po izboljšanju poslovnega položaja. Sledili bodo odlični rezultati.

Ljubezen:
Dan se bo za samske začel z močnim osredotočenjem na vaše družabno življenje. Povečala se bo vaša želja po življenju v dvoje. Vezani pa boste osredotočeni predvsem na razmerje, v katerem ste, čustva med vama pa se bodo še poglobila. Obeta se vam romantično presenečenje.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Neki osebi boste pomagali iz težav in potem se boste počutili odlično. V zameno ne boste ničesar zahtevali, srečni boste že, ker boste lahko pomagali. Boste pa veliko ustvarjali tudi z družinskimi člani, kar bo pomenilo precej razčiščevanja starih zadev. Na neki točki pa boste celo odločeni presekati ponavljajoče se vzorce.

Ljubezen:
Samski boste danes zelo dinamični in aktivni, vendar ne na ljubezenskem področju. Romantične zadeve bodo na drugem mestu. Vezani pa se že nahajate v nadvse romantičnem obdobju, ki pa bo minilo, če ga sami ne boste poskušali obdržati. Navdušeno se boste ukvarjali s svojimi najglobljimi željami in cilji.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Skušate rešiti pomemben finančni problem. Vse to vam ne bo dalo miru niti danes. Pričakujte pozitivne spremembe in priložnosti za premike. Občutili boste tudi čustven pretres in zaradi tega boste svoje razpoloženje ali celo odločitve hitro menjali. Bodite zmerni, a odločni!

Ljubezen:
Za samske se bo dan začel z močno potrebo po notranji spremembi, preobrazbi ali samodisciplini. Vaše prepričanje, da se boste rešili slabih navad in razvad, bo tokrat močnejše kot kdajkoli. Vezanim pa bo želja po širjenju obzorij in poseganju izven poznanih krogov prinesla nove priložnosti in nagrade.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Vaše razpoloženje bo danes bojevito in druge boste prav presenetili s svojo zajedljivostjo. Seveda poskusite ostati čim bolj mirni. Zavrnitev na poslovnem področju naj vam da novo moč, da se boste še bolj trudili. Tako boste dokazali, da so se zmotili. Bodite kar se da mirni!

Ljubezen:
Samski boste začeli dan z močno željo po dogodivščinah in tveganju. Želja po novih doživetjih bo zelo močna. Svoje hrepenenje boste lahko potešili v družbi prijetne osebe, zaradi katere vam bo srce bilo hitreje. Stran z rutino! Vezani pa boste prvi del dneva namenili napredovanju v poslu, večer pa boste izkoristili za romantične zadeve.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Danes se boste soočali s kariernimi izzivi. Naj vas to ne skrbi preveč, saj boste premagali vse težave. Zaradi tega pa boste imeli dovolj časa tudi za družino, s katero boste preživeli nekaj čudovitih trenutkov. Na finančnem področju se vam obeta varnost. Tisto, za kar ste se do sedaj trudili, bo končno poplačano.

Ljubezen:
Vezane bo proti večeru začelo nekaj razjedati, a tega partnerju ne boste znali odkrito povedati. Spoštujte tudi njegova pričakovanja in želje‚ saj bosta le na ta način dosegla kompromis. Samski imate na voljo vsa sredstva‚ da zapeljete neko osebo, ki vam je že dalj časa všeč. Pazite le, da se ne boste zapletli v prepir.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.