Magazin > Horoskop in Numerologija
6772 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 28. januarja 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Vodnarji, samski se boste danes soočali z mnogimi izbirami.

OVEN
Splošno:

Pri delu se boste danes naprezali. Že dopoldan boste čutili, da izgubljate notranjo moč in prav tako voljo do dela. Morda potrebujete dodaten počitek, zato si ga po napornem delovniku tudi privoščite. Bodite previdni pri komunikaciji s partnerjem in družino. V večernih urah pričakujte pomemben klic, ki vas bo izjemno razveselil. 

Ljubezen
Danes boste čutili, da v ljubezni niste izpopolnjeni. Zdelo se vam bo, da s partnerjem ne prideta na isto valovno dolžino. Razmišljali boste celo o končanju razmerja, toda danes vam zvezde pri sprejemanju pomembnih odločitev ne bodo naklonjene. Zdelo se vam bo, da še niste pretehtali vseh svojih argumentov. Vzemite si čas za premislek.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Vaš delovni dan bo naporen, saj boste morali v delo vložiti ves trud. Toda danes rezultati še ne bodo vidni. Ne skrbite, saj imate zagotovo dovolj delovnih izkušenj, na podlagi katerih boste premagali vse ovire. Bodite bolj taktični in vprašajte nadrejene za nasvet. Ne bojte se, saj zmorete! Zdravje: pazite na svoja sečila. Pijte veliko tekočine.

Ljubezen
Samski boste hrepeneli po nekom, ki je izven vašega dosega, saj je morda že vezan. Na splošno boste tako vezani kot samski danes nagnjeni k sanjarjenju in iskanju idealov. Če bo tako le danes, ne bo nič hudega. Dokaj kmalu boste ponovno na realnih tleh. Tisti, ki ste vezani, boste v svojem partnerju videli princa na belem konju.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Dan boste pričeli s povsem novim zagonom. Začutili boste, da je primeren dan za nove začetke, saj vas čaka mnogo sprememb. Nove dogodivščine pri delu ali na ljubezenskem področju vam zagotovo ne bodo ušle. Ne bojte se sprememb, saj bodo pozitivne. Karkoli boste že počeli, zaupajte vase in videli boste, da boste uspešni. Le pogumno!

Ljubezen
Danes boste zelo srečni. Predvsem vezani boste prišli do novih spoznanj, ki vam bodo razjasnila obzorja. Prav je, da si dopustite ljubiti, saj je ljubezen ena najpomembnejših vrlin v življenju. Samski boste predani svojemu samskemu življenju. Danes se boste počutili odlično, zato pričakujte zanimive ljubezenske ponudbe. Premislite, kaj si pravzaprav želite ta trenutek. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno: 

Danes se boste znašli na razpotju. Vedeli boste, da je prišel čas, ko morate sprejeti zares nujno odločitev. V sebi boste še vedno razdvojeni, saj ne boste vedeli, kako se odločiti. Danes popoldne si vzemite čas. Pojdite na sprehod in zadihajte. Zaupajte vase in v pozitiven konec. Spoznali boste, da ste lahko mirni, saj višja sila preži na vas. 

Ljubezen
Samski boste danes oddaljeni z mislimi. Zdelo se vam bo, da nimate časa za ljubezen in da je za čustva še dovolj časa. Zagotovo boste v ospredje postavljali delo in finance. Vezani se boste danes prepirali s partnerjem, saj se mu bo zazdelo, da ga zapostavljate. Vprašajte se, kdaj ste se nazadnje zanj zares potrudili.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Danes si boste morali odpočiti. Res je, da je so za vami dokaj sproščeni dnevi, toda zdi se, da se vas loteva utrujenost. Splošno počutje bo danes zelo slabo, zato se ne čudite, če boste z dela odšli prej. Postavite zdravje na prvo mesto in videli boste, da vam bo telo slej ko prej hvaležno. Prijatelj vas bo danes razveselil s presenetljivo novico, ki vas bo navdala z novim pozitivizmom. 

Ljubezen
Danes boste v ljubezni poslušali svojo intuicijo. Mnogi boste razdvojeni, prav tako pa si boste postavljali vprašanja, na katerega ne boste našli pravega odgovora. Predstavnice nežnejšega spola boste prav danes kritizirale svojega partnerja, saj se vam bo zdelo, da vam ne prisluhne. Samski boste razdvojeni med dvema osebama. Premislite, preden boste sprejeli zadnjo odločitev. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 1

DEVICA
Splošno: 

Danes se boste morali nadzorovati. Pazite, da ne boste s svojim značajem zavozili kakšne pomembne zadeve. Bodite previdni, ko bo šlo za odnose pri delu, s partnerjem ali s prijatelji. Vsekakor boste morali nadzorovati svoj temperament, ki vas bo lahko hitro pripeljal do nerazumskih dejanj. Pazite na svoje zdravje in se ne razburjajte!

Ljubezen
Danes boste morali paziti na partnerski odnos. Morda mislite, da lahko obdržite razmerje brez truda, toda temu ni tako. Vsem boste morali dokazati, da vam partner pomeni veliko, saj ga boste drugače lahko izgubili. Samski se boste morali nadzorovati pri izlivu svojih čustev. Tisti, ki ste zaljubljeni, premislite, preden boste to zaupali svoji simpatiji. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2


TEHTNICA
Splošno:

Iz muhe boste delali slona. Želeli si boste hitrih in velikih sprememb, kar bo danes zelo očitno. Nezadovoljstvo bo na višku, kar vam ni podobno. Počutili se boste, kot da se premikate nazaj namesto naprej. Poskrbite za pozitivno energijo, saj vam jo bo zagotovo primanjkovalo. Napredek vas še čaka, toda ne pozabite, da čas vedno prinese svoje.

Ljubezen
V ljubezni boste danes malce razburjeni. Zdelo se vam bo, da navdušenje nad partnerjem počasi pojema. Vse bolj in bolj se približujete negativnim občutkom, ki bodo ta teden zagotovo v ospredju. Skušajte rešiti situacijo tako, da si naredite dan kar se da miren. Vsekakor bo tak pristop koristil vašemu zdravju. Samski se boste danes osredotočili na delo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2


ŠKORPIJON
Splošno: 

Na delovnem mestu boste danes malce zaspani. Zdelo se vam bo, da niste dovolj dobro izkoristili prostega časa. Ko se boste vrnili v zatočišče svojega doma, si privoščite malce razvajanja, ki ga lahko kasneje začinite s počitkom. Tako si boste nabrali moči za nov delovni dan. Finančno stanje se bo oplemenitilo, kar boste začutili že danes. Prepustite se.

Ljubezen
V ljubezni boste razočarani. Zdelo se vam bo, da vas partner ne razume. Še več, prav danes se lahko zgodi, da vas bo zaradi utrujenosti in slabega razpoloženja celo obtoževal. Ne dopustite, da bi vam vsiljeval občutek krivde. Tudi vi potrebujete čas zase, zato se naučita, kako spoštovati oseben prostor drug drugega. Pred vama je dolga pot.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Na delovnem mestu boste danes zelo uspešni. Pred vami bo pomembna naloga, ki se je boste morali lotiti preudarno. Vaše misli bodo zagotovo premogle visoko raven koncentracije, zato bo končen rezultat odličen. Zaupajte vase in videli boste, da se vam obeta veliko dobrega. Pred vami so nove in zanimive izkušnje, ki jim morate dovoliti, da vstopijo v vaše življenje.

Ljubezen
Danes boste z mislimi daleč proč. Zdelo se bo, da se lahko osredotočate le na delo. Partner bo potreboval vašo pozornost, vi pa ga boste obtoževali s posesivnostjo. Res je, da se morate osredotočiti na delo, toda v vsakem primeru namenite pozornost tudi svojemu partnerju. Proti večeru boste tako samski kot vezani čutili, da se potreba po senzualnosti krepi. Čaka vas lahko družaben večer. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Finančno stanje se bo danes izboljšalo, zato boste dobre volje. Z navdušenjem se boste zbudili in ugotovili, da je dan za nove začetke. Pred vami je uspešen in pester čas. Veselite se ga! Današnjega dne ne boste posvetili delu, ampak prijateljem in ljubezni. Zdelo se vam bo, da je v vaše življenje ponovno posijalo sonce, zato boste polni dobre volje in pozitivne energije.

Ljubezen
Samski boste danes začutili, da se lahko določeno prijateljstvo razvije v ljubezen. Kaj kmalu pričakujte prijetno povabilo, morda že dopoldan. Ne bodite presenečeni, če vas bo nasprotni spol obletaval, saj boste oddajali neverjetno energijo. Toda pazite. Vzemite si čas za premike naprej, ko gre za spoznavanje nove osebe. Vezani boste danes srečni.  

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Vztrajajte v trenutni situaciji, saj za vas prihaja novo in polnejše obdobje. Pri delu boste danes zmedeni. Kljub temu, da ste sposobni, vam ne bo šlo vse dobro od rok. Ravnajte previdno, če ne želite, da se na delovnem mestu pojavijo napake. Skušajte ohraniti visoko mero osredotočenosti. Pazite na svoje zdravje in prehrambne navade. 

Ljubezen
Samski se boste danes soočali z mnogimi izbirami in predlogi, ki vam bodo na voljo v ljubezenskih vodah. Zdi se, da vas nasproti spol oblega, saj bodo ponudbe kar kipele na dan. Toda danes ne boste izkazali prav posebnega navdušenja. Ne bodite tako zaprti vase. Če ste samski, izkoristite trenutek in pokažite, da ste pripravljeni na kaj resnega.
 
Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Danes boste malce ravnodušni. Zdelo se bo, da vam trenutno primanjkuje motivacije in delovnega zagona. Zavedajte se, da vas neaktivnost ne bo pripeljala daleč. V službi stisnite in si privoščite počitek, ko boste prišli domov. Premislite o sebi in o svojem aktivizmu. Poiščite notranjo energijo, ki vam je v zadnjem obdobju tako močno primanjkuje. 

Ljubezen
Danes boste premišljevali o spremembah, ki jih potrebujete. Predvsem samski boste razmišljali o tem, da pošteno pogrešate občutke ljubljenosti. Tisti, ki ste vezani, boste morda čutili, da partner z vami ne ravna tako, kot si zaslužite. Razložite mu svoj pogled na ljubezen. Predstavniki moškega spola boste osredotočeni na svoje delo. Pazite, da zaradi ambicij ne zapostavljate ljubljene osebe.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.