Magazin > Horoskop in Numerologija
13184 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 7. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Plutonom se boste zelo močno zavedali svojih napak.

Prebuja se simbol samozavedanja, ki vam lahko pomaga razlikovati med pravim in napačnim, resničnim in namišljenim. Naučite se postaviti se zase na prijazen in diplomatski način. Z denarjem nikar ne ravnajte preveč razsipno. Zategnite pas, saj lahko čisto nepredvidljivo nastopijo težave. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

S pomočjo lune v znamenju vodnarja ter z iznajdljivim pristopom boste predčasno nekaj zaključili. Prepustite se spogledovanju, ki lahko prebudi na področju čustev svež veter.

BIK

Nekaj vam bo čisto naključno uspelo, vsekakor pa preverite vse podrobnosti, saj lahko zaradi pomanjkljivih informacij nastanejo zapleti. Če bi radi več zaslužili, naredite nekaj v tej smeri.

DVOJČKA 

Določene velike ideje, ki jih prebuja energija lune v znamenju vodnarja bo najbolje najprej dobro prespati, saj bo kmalu vse skupaj, kar trenutno izgleda mikavno preveč v oblakih.  

RAK

Zmotilo vas bo, da vas kljub temu, da si nečesa želite še vedno ovira negotovost, ki krade pogum in zmanjšuje produktivnost. Pomembne bodo prave besede, zato pazite na komunikacijo.

LEV 

Če ste preobremenjeni, si nikar ne nakopljite na glavo še več obveznosti, ampak si vzemite več časa za šport in sprostitev. Naj vam ne bo škoda časa za nekaj, kar vas vedno spravi v boljše počutje.

DEVICA

Premislite, ali je nekaj, s čimer se po tihem obremenjujete vredno vaših skrbi, raje se spretno umaknite tja, kjer vaše ideje in predloge sprejemajo z velikim navdušenjem.

TEHTNICA 

Natančno si organizirajte dan, v nasprotnem primeru boste vedno bolj nemirni, celo zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti. Kljub vsemu boste zvečer z luno v vodnarju sproščeni.

ŠKORPIJON

Ne boste si mogli pomagati, da ne bi nekomu, ki po vašem mnenju rine v težave povedali kar si o vsem skupaj v resnici mislite. Če ne bo razumel o čem govorite, se s tem ne obremenjujte. 

STRELEC 

Iz zagate, v kateri se boste zaradi nerodnega pristopa znašli, vas lahko potegne pomoč, ki je nikakor niste pričakovali. Dobronamerno boste nekoga od bližnjih opozorili na napake.

KOZOROG

Razpoloženje se bo z energijo lune v vodnarju ves čas spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki niso v najboljšem stanju. Prav tako pazite, da vas na področju financ kdo ne ogoljufa.

VODNAR

Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate vas bo zasipal z neresničnimi zgodbami. Preden boste ukrepali in nekoga obdolžili, se pomirite in počakajte, da se vse skupaj razvije v pravi smeri.

RIBI

Dosegli boste nekaj pomembnega, všeč vam bo, ker se bo zaradi vpliva lune v znamenju vodnarja vse dogajalo brez zapletov. Situacija vam bo omogočila, da se pomaknete naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.