Magazin > Horoskop in Numerologija
5986 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 8. marca 2020

astrologija
Levi, trdo delajte in rezultati bodo veliko boljši od pričakovanih.

OVEN
Splošno:

Naloge, s katerimi se boste soočali, bodo na stranski tir vrgle vaše načrte o počitku. Vaše ambicije bodo narastle, želeli boste uresničiti vse svoje želje in cilje. Mislili boste, da si zaslužite več in da je nastopil trenutek za obiranje plodov minulega trdega dela. Vse to bo motiv, zaradi katerega boste, če bo treba, še več delali.

Ljubezen:
Partner bo razumel vse vaše želje in poskušal vam bo pomagati, da jih boste lahko uresničili. Občasno bo nejevoljen in nezadovoljen, a ob koncu dneva si bo oddahnil, in tudi vi z njim. Vajin odnos bo ponovno postal normalen, brez nepotrebnih izpadov, ki so bili tipični za pretekle dni. Pogumno naprej!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Znašli se boste v časovni stiski, a vest vam ne bo dovolila prestaviti rokov, podaljšati načrtov ali ignorirati danih obljub. Po drugi strani pa bo vzdušje ugodno, zato boste z lahkoto pozabili na dejstvo, da tako veliko delate, a ste tako malo plačani. S šefom se poskušajte pogovoriti in naj vas ne bo strah zaprositi za povišico. 

Ljubezen:
Prvi del dneva bo prinesel nesporazume, ki jih boste poskušali rešiti s pogovorom, morda tudi s prepirom. Za partnerja boste menili, da je neobjektiven in da se ne trudi razumeti vašega mnenja in stališč. Vajin odnos bo pod vplivom počasnih, a usodnih planetov, kar pomeni, da boste razmišljala o pomembnih korakih: poroki, starševstvu ali ločitvi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Odnosi se bodo zaostrili. Nek pristop se vam bo zdel tvegan in malce nor, ta oseba pa vam bo zamerila pretirano strahopetnost. Poskušajte se pogovoriti z njo in zberite dovolj moči, da ji boste določene stvari povedali kar v obraz. Brez skrbi, vedli se boste zelo premišljeno in modro.

Ljubezen:
Vaš ljubljeni bo nemiren, a zahvaljujoč vaši modrosti in razumevanju bo prevladala njegova vesela narava in smisel za humor. Istočasno pa bo partner razumel naravo vaših strahov in skrbi, pogovori z njim pa vam bodo služili kot ventil in vam bodo pomagali rešiti določene dileme. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Danes si boste privoščili malo luksuza, morda večerjo v dvoje. Če načrtujete nakup pohištva, se držite znotraj načrtovanih finančnih okvirjev. V kolikor pa razmišljate o oddaji nepremičnine, se pozanimajte, kako to učinkovito storiti in krenite v akcijo. Lahko bi kar precej zaslužili. 

Ljubezen:
Nekateri med vami se boste radi družili sami, brez partnerja in se tako spuščali v nenevarno spogledovanje, a ne boste prišli v skušnjavo, da bi prekoračili nevidno mejo dovoljenega. Velika težava v vajini zvezi bo odnos s starši. Partner vam bo po vsej verjetnosti očital preveliko navezanost na očeta ali mater.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Trdo delajte in rezultati bodo veliko boljši od pričakovanih, lahko pa pričakujete tudi komplimente oziroma iskreno pohvalo sodelavcev in prijateljev. V svoje življenje sprejmite ljubezen in dobro zabavo. Več pozornosti posvetite svojemu telesu, ki bo zelo občutljivo. Pazite na zdravje.

Ljubezen:
Prijatelji bodo imeli velik vpliv na vas. Poslušali boste vsako njihovo pripombo in nasvet, kot da ne bi imeli svojega mnenja in stališča. Skrbeli boste glede določene situacije v ožjem ali širšem družinskem krogu. Partner bo zaradi tega zelo ljubosumen, kar bo lahko pripeljalo do nesoglasja in vašega umika v svoj svet.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Dan bo zaznamovala spremenljivost, saj boste menjali svoj fokus in se osredotočali bolj na lastne interese in delovanje. Precej se boste posvečali tudi intimnim vprašanjem, ki jih boste do konca dneva aktivno in premišljeno pretočili v odgovore. Zdravstveno stanje se izboljšuje, večji del tegob bo izginil.

Ljubezen:
Bližnji vas ne bodo razumeli in konec dneva bo lahko prinesel odkrit spor. Veliko se boste spraševali in si postavljali razna vprašanja, iskali boste odgovore in definirali svoje ljubezenske želje, cilje ter pričakovanja. Dan bo prepoln informacij in oseb, s katerimi boste delili svoja razmišljanja, stališča. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Danes se boste posvečali družini. Kljub nerazumevanju in nejasnostim vam bodo družinski člani poskušali ugoditi in vas poslušati. Starejši član družine bo potreboval vašo pomoč, skrb in pozornost. Dali boste vse od sebe. Otroke skušajte voditi z nasveti in jim pokažite, kako naj sami naredijo tisto, kar se od njih pričakuje.

Ljubezen:
Vaš odnos že nekaj časa ne izpolnjuje vaših in partnerjevih pričakovanj, toda današnji dan vama bo prinesel možnost za odkrit pogovor o ključnih temah. Partnerja boste težko razumeli, ko vam bo poskušal obrazložiti razloge svojega nezadovoljstva. Menili boste, da je sebičen, hkrati pa se mu ne boste mogli upreti. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Prijatelji bodo zelo pomembni, še posebej ko bo prišlo do nesporazuma v družini. Najboljši prijatelj vas bo popolnoma razumel. Ta čas z njim bo za vas zelo dragocen. Spila bosta kavo in se pogovorila o dnevnih dogodkih. Proti koncu dneva pa bodo v vašem fokusu zanimanja ponovno vaši otroci in družina.

Ljubezen:
Ne bosta se ravno najbolje razumela, a partner bo z lahkoto bral vsako vašo misel. Občasne napade posesivnosti bo doživljal kot izpovedi ljubezni. Skupno življenje bo dokaj burno in družabno. V svoj dom bosta vabila goste. V dvoje bosta preživela malo časa, bolj bosta posvečena drugim ljudem.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Dobro se boste znašli v večjih družbah, na sprejemih, zabavah in med neznanimi ljudmi. Z lahkoto boste vzpostavljali nove stike, kar bo precej pomembno za vas. Vodili boste intenzivno in prijetno družabno življenje, vaš dom pa bo vedno poln gostov. Možno, da boste dobili finančno pomoč od prijatelja.


Ljubezen:
Čeprav bo vajin odnos dokaj skladen, bosta vseeno oba potrebovala več časa zase in za svojo intimo. Dovolita drug drugemu umik. Torej, veliko se bosta družila, a dan ne bo minil brez občasnih bučnih razprav, predvsem zaradi različnih stališč. Ne glede na vse, partner vas bo oboževal!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Dobili boste bolj popolno sliko. Več pozornosti posvetite pravnim in birokratskim zadevam, še posebej glede malce dolgočasnih, a pomembnih malenkosti. Nikar ne bodite na prepihu ali močnemu vetru. V nasprotnem primeru bi vas lahko neugodno presenetil glavobol, pa tudi bolečina v ušesih. 

Ljubezen:
Pojavile se bodo ovire v intimnem odnosu. Razmislite o tem, kako jih rešiti in ali ste pripravljeni na določene kompromise. Ob koncu dneva bo vajin odnos pridobil na svežini in raznolikosti. Prebudila se bo strast in spet bosta na pravih ljubezenskih tirih. Vzemite tisto najboljše od vsega. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:
V kolikor niste prepričani v svoje ocene in presojo, poiščite pomoč pri poslovnem ali finančnem strokovnjaku, ki bo s svojimi nasveti odpravil določene ovire pri uresničevanju vaših ciljev. Zgodili se bodo preobrati v vašem načinu poslovanja. Številni med vami boste razmišljali o odprtju svojega podjetja. Danes pa poskrbite za sprostitev!

Ljubezen:
Težko boste spremljali njegov tok misli, pa tudi odločitve, ki ne bodo usklajene z njegovimi namerami. Počakajte na razplet. Partner bo spodbudil zelo zanimive pogovore. Prepustite se jim in prišli boste do zanimivih spoznanj o njegovem značaju. Samski se boste lahko strastno in fatalno zaljubili. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

V posel boste vključili tudi nekatere družinske člane ali pa boste spremenili delovno mesto na zelo presenetljiv ali nepričakovan način. Odprla se bo možnost uresničitve poslovnih načrtov s tujino. Morda vas čaka tudi poslovno potovanje, kot tudi reševanje določenih vprašanj glede sodelovanja s kolegi. A vse to šele jutri!

Ljubezen:
Samski boste spoznali novo osebo in sami boste spodbudili druženje. Vezani pa boste reševali določene težave iz preteklosti. Oba bosta zelo napeta in eksplozivna. Morda vam bo partnerjeva borbenost celo všeč in vas bo vzburjala, a bolj pogosto vam bo s svojimi izjavami dobesedno paral živce. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.