Magazin > Horoskop in Numerologija
7002 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 14. avgusta

Horoskop

OVEN

Splošno:
Nekoga v službi boste na vsak način želeli prepričati v svoj prav, vendar neuspešno. Uporabite drugačen pristop ali pa ga pustite, naj misli kot želi, saj je to pravzaprav njegova pravica. Zdelo se vam bo, da vas nekdo neprestano opazuje, kar vas bo pošteno spravljalo ob živce.

Ljubezen:
Če razmišljate o novi ljubezenski zvezi, potem je danes čas, da storite korak naprej. Imate veliko zanimivih zamisli, zato se postavite v ospredje in pokažite, da si tudi vi zaslužite več. Vezani boste imeli danes na ljubezenskem področju vse pod nadzorom. Le svojega partnerstva ne precenite.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Neka oseba vam bo zlezla pod kožo, še preden se boste sploh zavedli, kaj počne. Nikar ne bodite preveč zaupljivi. Še posebej, če vam bo občutek pravil nasprotno, se ne slepite, ampak mu prisluhnite. Morda vas bo obvaroval pred škodo. V službi pa le dajte vse od sebe.

Ljubezen:
Vezani ste se v minulih dneh pretvarjali, danes pa boste morali odvreči masko in pokazati svoj pravi obraz. S tem boste sprožili plaz ogorčenja in nezaupanja s strani vašega partnerja. Samski ne spreminjajte svojih stališč‚ temveč trdno stojte za njimi. Zdi se vam, da se vam na ljubezenskem področju godi neka krivica, a v resnici želite biti žrtveno jagnje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Ne prenaglite se, da vam ne bo žal. Raje si vzemite dovolj časa za premislek in še enkrat analizirajte nastalo situacijo. Le v tem primeru vam bo uspelo iz nastalih okoliščin potegniti najboljše, kar boste lahko s pridom izkoristili. Današnji dan izkoristite za vestno delo v službi.

Ljubezen:
Vezani od partnerja zahtevate več, kot pa ste mu sami pripravljeni nuditi. Zamislite se! Medtem pa boste samski ne glede na to, da je vaša ljubezenska situacija nekoliko oslabela, danes pokazali tudi svojo občutljivejšo plat. Vseeno poskusite ohraniti trezno glavo, težave pa rešujte z veliko mero potrpežljivosti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Občutek boste imeli, da partner nenehno sili v vas, kar vas bo počasi, a vztrajno spravljalo v obup. Nikar ne tlačite čustev v sebi, ampak mu povejte, kakšne občutke sproži v vas. Če boste uporabili miren in razumski pristop, verjemite, da boste deležni razumevanja. Na splošno je pred vami umirjen dan.

Ljubezen:
Vezani pripadniki tega znamenja se boste trudili ugajati partnerju, čeprav vam bo šlo marsikaj v nos. Samskim današnji dan ne bo prav nič naklonjen, saj se bodo nad vašimi srčnimi zadevami začeli zbirati nevihtni oblaki. Ne pokažite se v najslabši možni luči in ne potencirajte svojih slabih lastnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno:
Danes se nikar ne predajajte negativnim mislim, ki vas bodo napadale preko celega dne. Skušajte ostati kar se da pozitivni in spoznali boste, da z optimističnim pristopom dočakate neprimerno boljše rezultate. Na čustvenem področju pa na žalost kljub temu ne bo vse potekalo po načrtu.

Ljubezen:
Samski pripadniki tega znamenja se končno vzemite v roke. Če ne boste začeli paziti na besede in dejanja, boste po čisti neumnosti zapravili veliko simpatij. Izkoristite današnji dan za samoanalizo. Vezani se prepričajte, ali partner res kaj skriva ali so vse le govorice. Neki dogodki vas bodo napeljali na razmišljanje, da bi si morali poiskati zaveznika.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Komaj boste čakali, da boste lahko spremenili okolje. Dobro se zavedate, da ste si okoli sebe ustvarili okoliščine, ki vas vse bolj dušijo in vam jemljejo še kako potrebovano svobodo. Če bo potrebno, se postavite zase in jasno postavite meje. Tako boste ustvarili prostor za spremembe.

Ljubezen:
Pred samskimi je danes neka pomembna odločitev, ki je ne smete odložiti. Čeprav boste popolnoma nemočni, boste nekaj morali ukreniti. Prisluhnite prijatelju, v veliko pomoč vam bo. Vezani boste danes dobre volje in med vama s partnerjem bo spet vse po starem. Priznajte svojo zmoto in se mu opravičite!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Vaš partner vam povsem zaupa, le vi njemu ne. Iz tega razloga ni pravično, da ga obtožujete za stvari, ki jih ni zakrivil. Raje razmišljajte o tistem, kar leži na vaših plečih. Spoznanja, do katerih boste prišli, bodo morda povsem spremenila vaša dosedanja prepričanja. Potrudite se.

Ljubezen:
Tisti, ki niste v razmerju, boste danes nenehno v gibanju. Tudi v prijateljskih in ljubezenskih razmerjih boste precej neučakani, želeli boste vse in to takoj. Vezani boste morda imeli občutek, da se približuje konec še ene propadle ljubezenske zveze. Ne glede na vse bodite veseli, da se je sploh zgodila.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste občutili nek vpliv, ki na trenutke ne bo najbolj pozitiven. Spodbujal bo namreč negativne strasti, zato previdnost v potencialno nevarnih okoljih ne bo odveč. Predvsem pa se ne spuščajte v stare prepire, za katere že veste, da ne bodo obrodili nikakršnih sadov.

Ljubezen:
Samski boste danes zelo slabo razpoloženi, pripravljeni boste celo na kakršnokoli neprijetno presenečenje. Vaša komunikacija z okolico bo moteča‚ saj boste preveč zamišljeni. Vezani boste v zasebnem življenju zasenčili svojega partnerja‚ saj se boste v njegovi družbi počutili večvredno. Bodite pozorni na svoje vedenje ter spoštujte tudi njega.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:
Ne boste se nadejali prevelikega uspeha, kar morda ne bo prav spodbudno. Pričakujte največ, pa bodo tudi rezultati, ki jih boste prejeli, takšni. V kolikor pa boste še naprej ujčkali svojo nesamozavest, pa boste ob koncu dneva razočarani. Verjemite, da si zaslužite le najboljše.

Ljubezen:
Pri vezanih bodo lahko manjša in večja nesoglasja prav danes dosegla skrajno mejo potrpežljivosti. Enostavno ne boste več pripravljeni dopuščati, da odnos s partnerjem ostaja takšen, kot je, namesto da bi se spremenil na bolje. Samski, občasno bodo nastopili napadi jeze. Ob spoznanju, da neka oseba do vas ne čuti ničesar, poskusite krotiti strasti.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno:
Bolj, ko se boste predajali negativnim mislim, večje razočaranje boste doživeli. Odprite se in verjemite, da k vam prihajajo le takšne izkušnje, ki jih potrebujete za nadaljnji razvoj in rast. Če boste spremenili mišljenje, boste doživeli pravo osvežitev in osvoboditev. V službi vas čaka sprememba.

Ljubezen:
Vezani boste lahko zaradi naglice, v kateri živite zadnje tedne, danes postali žrtev neiskrenih prijateljev. Posvetujete se s partnerjem! Samskim pripadnikom tega znamenja se danes obeta možnost novega prijateljstva ali poznanstva. Hitro boste navezali stik in vzpostavili komunikacijo z neko osebo, ki bo v vaših očeh zanetila iskre.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Danes se bodo pokazale posledice rahlo temačnega vpliva. Še bolj kot običajno boste nagnjeni k pesimističnemu razmišljanju in pasivnosti. Pazite, da vas to ne bo povsem prevzelo, saj bi se nato znašli povsem brez cilja. Če bo potrebno, si na novo zastavite cilje in jim sledite. Uspelo vam bo.

Ljubezen:
Vezani se boste s partnerjem zapletli v prepir, saj vam bo očital, da ste v zadnjem času vse preveč zakopani v delo. Poskusita se vsaj malo zadržati. Samski ste pred kratkim dobili neke obetavne obljube, vendar preverite, kako resno so bile mišljene, da se ne boste ponovno opekli. Pazite, da ne boste pretirano navdušeni nad lepimi besedami.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

 

RIBI

Splošno:
Ne dovolite ljudem, da vam vsiljujejo svoja mnenja, pazite pa tudi, da ne boste vi njih silili v svoja prepričanja. Sprejmite drugačnost, morda pa se boste iz nje tudi česa naučili. Če se boste na zasebnem področju morali soočiti z dilemo, naj vas nikar ne prevzame panika. Prej ali slej boste spoznali, kaj storiti.

Ljubezen:
Samski boste danes obremenjeni s svojo preteklostjo in napakami, iz katerih se niste veliko naučili. Če imate občutek, da se stara zgodba ponavlja, potem končajte to prijateljstvo, še preden bi se razvilo v kaj resnega. Vezani boste v ljubezni nekoliko dolgočasni‚ s čimer boste zamorili tudi svojega partnerja. Potrudite se biti zanimivejši.


Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.